Pysyvä matkailuauton asennus: Matkatrailerin asentaminen pysyvästi (2023)

Matkailuautot voivat olla kuin koteja. Ota vain pyörät pois ja se ei mene minnekään, aivan kuten koti ei mene minnekään. Matkaperävaunun "pysyvässä" pystyttämisessä hyvä puoli on, että muutaman vuoden kuluttua voit kääntää perustan ja muuttaa uuteen paikkaan. Kotiin siirtyminen vaatii enemmän työtä.

Matkaperävaunun pystyttäminen pysyvästi on myös kodin valintaa. Sinun on päätettävä, mikä paikka on sinulle oikea paikka jasinunpuoliso. Seuraava avain olisi varmistaa, että maaperä on täysin tasainen. Jos ei ole, et ole mukava.

Jos haluat lisätietoja matkailuauton tai matkailuperävaunun asentamisesta pysyvästi, jatka vain artikkelimme lukemista. Siinä on tiedot, jotka sinun on tiedettävä, jotta työsi voidaan tehdä oikein. Matkailuautot ja matkailuperävaunut tarvitsevat samat peruselementit toimiakseen kunnolla.

Pysyvän matkailuauton asentaminen 101

Pysyvän matkailuautosivuston luominen

Kuinka määrität matkatrailerin pysyvästi

Kuinka tasoittaa trailerisi

Pysyvän matkailuauton perustaminen

Pysyvä matkailuauton asennus: Matkatrailerin asentaminen pysyvästi (1)

Jotkut ihmiset nauttivat asuntoautosta tai matkailuperävaunuelämästä. Suurin syy siihen on se, että he voivat noutaa ja muuttaa uuteen paikkaan, kun he ovat käyttäneet kaiken hauskuuden nykyisessä paikassaan.

Sitten jotkut ovat löytäneet täydellisen paikan eivätkä halua muuttaa sieltä. On aika miettiä matkatrailerin pystyttämistä pysyvästi. On erittäin hyviä syitä, miksi sinun pitäisi harkita täydellisen asuinpaikan löytämistä.

Yksi syy on, että sinun tarvitsee tehdä tämä tehtävä vain kerran. Jatkuvan liikkumisen myötä pystyt asettumaan, tasoittelet ja otat alas aina, kun haluat tutustua maan uuteen alueeseen.

Toinen syy vakituisen matkatrailerin perustamiseen on se, että olet tutustunut maahan ja nyt löytänyt oikean paikan, jossa haluat viettää eläkkeesi. Riippumatta syistäsi, pysyvän matkatrailerisivuston perustaminen on hyvä idea.

Saat hieman enemmän vakautta, voit liittyä osaksi paikallista yhteisöä, eikä se vaadi paljon enemmän työtä kuin sivuston tilapäinen perustaminen. Jotain sinun tulee kuitenkin olla varovainen, ja sinun tulee tarkistaa tämä ennen kaiken työn aloittamista.

Jotkut maakunnat, kaupungit tai osavaltiot laskevat kiinteistöveroa matkaperävaunuusi, jos poistat pyörät. He tekevät sen matkailuautojen omistajille, jotka tekevät saman asian. Pyörän pojan ja peräkärryn pitäminen lisenssinä välttää näiden verojen maksamisen.

Tarkista asian paikallisilta viranomaisilta tai leirintäalueen omistajilta, joille olet perustamassa. Koskaan ei tiedä, mitä eri alueet tekevät verojen suhteen.

Matkatrailerin luominen pysyvästi

Pysyvä matkailuauton asennus: Matkatrailerin asentaminen pysyvästi (2)

Tämä prosessi sisältää muutaman vaiheen, ja sinun tulee noudattaa jokaista vaihetta varmistaaksesi, että saat sen oikein. Mikään ei ole pahempaa kuin huono asennus, koska se tekee pysyvästä matkaperävaunun elämästä paljon hankalampaa kuin sen pitäisi olla.

Vaihe 1.Thepäätös

Tämä on prosessin tärkein osa, sillä sinun on päätettävä, mihin haluat perävaunun pysyvän pysyvästi. Jos et ole tyytyväinen alueeseen, et viivy niin kauan, joten varmista, että saat täydellisen paikan sinulle ja puolisollesi.

Vaihe 2: Tasoitus

Tämä on seuraavaksi tärkein teko, jonka teet tässä prosessissa. Jos TT ei ole vaakasuorassa, sinun on vaikea nukkua, laittaa ruokaa ja jopa rentoutua. Myös wc ja muut laitteet eivät välttämättä toimi niin hyvin, jos TT ei ole täydellisyyden tasolla.

Tämä voi johtaa joihinkin epämukaviin tilanteisiin, mukaan lukien ruoka ei pysy tuoreena tai kypsenny kunnolla. Lisäksi saatat saada vääriä indikaattorilukemia, jotka vaikuttavat tankkien tyhjentämiseen tai täyttöön.

Jos aiot olla RV-puistossa, useimmat betonilaatat ovat asentaneet ammattilaiset, jotka tietävät, kuinka tyynyn taso saadaan. Sinulla ei ole paljon huolehdittavaa näissä tyynyissä.

Kuitenkin, jos menet leirintäalueelle tai raa'alle maalle, TT:n tasoittaminen vaatii hieman enemmän työtä saadaksesi sen oikein.

Vaihe 3: Perustus

Jos olet menossa tavalliselle matkailuauton leirintäalueelle, joka mahdollistaa pysyvän asennuksen, sinun ei tarvitse huolehtia tästä vaiheesta. Pohja on valmis sinua varten. Sinun tarvitsee vain toimittaa tarvittavat varusteet, kuten sementtiharkot, 2 x 6 tai 2 x 8 tai minkä kokoisia tahansa puutavaraa sekä tukijalkoja, tasoituslohkoja ja pyöräkiiloja.

Jos rakennat omaa pysyvää tonttiasi, sinun on otettava huomioon viemäröintiongelmat ja varmistettava, että maaperä on tasainen, mutta silti voi tyhjentää. Säätiössäsi tulisi olla salaojituskiveä, sitten betonikiviä ja puupalikoita.

Se, mitä lopulta käytät, on sinun päätettävissäsi, mutta sen pitäisi suojata maaperää perävaunusi alla. Voit halutessasi irrottaa renkaat, mikä saattaa helpottaa tasoitusongelmia, ja voit joko varastoida renkaat tai myydä ne, jos aiot olla yhdessä paikassa yli 7 vuotta.

Jotkut ihmiset ehdottavat akselien irrottamista ja niiden myyntiä, mutta se näyttää olevan äärimmäinen toimenpide, ellet koskaan aio enää koskaan hankkia matkaperävaunua. Se, miten teet tämän prosessin vaiheen, on jälleen sinun päätettävissäsi. Muista vain ottaa huomioon korkeus, jonka renkaat lisäävät sijaintiisi.

Taistelu on käytännössä ohi, kun olet tasoittanut matkatrailerin. Kaikki muu sen jälkeen on vähäistä verrattuna tähän tehtävään.

Traileri vaakasuoraan

Pysyvä matkailuauton asennus: Matkatrailerin asentaminen pysyvästi (3)

Kuten olemme sanoneet, tämä on tärkein prioriteetti, kun haluat saada pysyvän asennuksen matkatrailerillesi. Jos perävaunu ei ole vaakasuorassa, millään muulla ei ole väliä, koska kohtaat monia vaikeuksia joka päivä, kun asut takilassa.

Jotkut sanovat, että painekäsiteltyjen puisten laiturien käyttö on hyvä tasoitustyökalu, mutta käytä niitä omalla vastuullasi, koska nämä puunpalat voivat silti imeä vettä, mätää ja halkeilla. Kun ne ovat, niiden korvaaminen voi olla erittäin vaikeaa.

 • Vaihe 1:Kun olet valinnut pysyvän työpaikan, aseta TT:llesi taso nähdäksesi kuinka taso se on ja mihin sinun on lisättävä tasoituslaitteita.
 • Vaihe 2:Käytä tasoituspaloja saadaksesi renkaat oikeaan asentoon. Nämä tasoituspalikat ovat samanlaisia ​​kuin Lego-lelu. Tämä tarkoittaa, että voit lisätä tai vähentää niistä saadaksesi oikean korkeuden renkaille.

Kun siirrät perävaunusi näiden tasoituspalojen päälle, varmista, että keskität renkaat tarkasti. Hieman epäkesko voi vaikuttaa tasoon tai se voi saada renkaan huonontumaan nopeammin, jolloin siitä ei ole turvallista ajaa, jos päätät muuttaa.

 • Vaihe 3:Lisää pyöräkiilat, koska ne voivat estää renkaita liikkumasta. Jos haluat lisäturvaa, lukitsevat pyöräkiilat ovat parempi vaihtoehto. Valitse myös setti, joka on myynnissä paikallisissa asuntoautoissasi tai tavarataloissasi. Ammattimaisesti valmistetut pyöräkiilat ovat yleensä turvallisempia kuin tee-se-itse-vaihtoehdot.
 • Vaihe 4:OKun nämä vaiheet on tehty, laske kielituki alas, kunnes se on oikeassa asennossa. Parin 2 x 10 tuuman kokoisen puunpalan pitäisi tarjota vakaa pinta kielen laskemiseksi. Varmista, että osut puunkappaleisiin kuolleeseen kohtaan.

Tai voit valita muovisen pyörätelakan tai betonisen terassikiven, jos olet huolissasi mätänemisestä, halkeamisesta ja muista puuhun liittyvistä ongelmista.

 • Vaihe 5:Käytä vakauttavia tunkkeja estääksesi peräkärryäsi liikkumasta tuulen ja muiden myrskyjen aikana. Nämä voivat olla jo asennettuna perävaunuusi, mutta jos ei, ne ovat laajalti saatavilla. Varmista vain, että hankit vakautustuki, joka on tarpeeksi vahva kestämään matkaperävaunun painon.

Jotkut ihmiset sekoittavat stabilisaattorit tasoittimiin, ja jälkimmäinen termi on se, mitä todella etsit. Ne kestävät helposti kulmien painon ja auttavat pitämään matkaperävaunun vaakasuorassa.

5. pyörän pysyvä asennus

Pysyvä matkailuauton asennus: Matkatrailerin asentaminen pysyvästi (4)

Suuri osa aiemmista ohjeista toimii viidennen pyörän pysyvässä asennuksessa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse ottaa renkaita pois tai painoa pois renkaista. Useimmat 5. pyörät on asetettu kestämään painoa.

Kun olet laskenut tunkit alas, voit tukkia perävaunun ja laittaa siihen jalkalistat, jotta se näyttää hyvältä. Tämä suojaa pyöriä säältä, joka pyrkii vanhentamaan kumia, vaikka se istuu paikallaan.

Jos estät, saatat joutua tekemään paljon kiiltoa varmistaaksesi, että kaikki sopii paikoilleen. Jotkut ihmiset nostavat 5. pyörää poistaakseen paineen renkaista ja laskevat sitten rungon tuhkapalojen päälle tärinän vähentämiseksi tai poistamiseksi.

Varmista ensin, että perävaunu on vaakasuorassa sisäisen järjestelmän avulla ja tee sitten kaikki hienosäätö manuaalisesti. Jokaisella on oma tapansa hienosäätää tilanteensa mukaan ja varmistaa, että perävaunun runko ei vaurioidu.

Pysyvä matkailuauton viemäriliitäntä

Tämä on välttämätön vaihe, kun asennat perävaunusi pysyvästi. Laitteesi mukana tulevat järjestelmäputket ovat usein vahvistettua joustavaa muovia, jota ei ole tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Ne voivat kulua sinuun ja joudut vaihtamaan ne useammin, kun olet pysyvässä tilanteessa.

 • Vaihe 1:Aseta viemäriadapteri paikalleenRV’s säiliön tyhjennys.
 • Vaihe 2:Mittaa etäisyys sovittimen pohjasta maahan ja vähennä 2 tuumaa. Leikkaa pala irti ja poista kaikki purseet päästä hienorakeisella hiekkapaperilla.
 • Vaihe 3:Lisää 4 tuumaa pitkä osa halkaisijaltaan 3 tuumaa kumiletkua viemäriletkun sovittimen päähän. Kiinnitä tämä kappale letkunkiristimellä. Aseta seuraavaksi halkaisijaltaan 3 tuuman PVC-kyynärpää leikkaamasi pystysuoran kappaleen pohjalle. Sitä ei tarvitse liimata yhteen.
 • Vaihe 4:Leikkaa 6 tuuman pala halkaisijaltaan 3 tuuman PVC-putkesta. Aseta 6 tuuman pala kyynärpäälle kaksivaiheisella PVC-liimalla ja anna sen kuivua.
 • Vaihe 5:Leikkaa vaakasuora pala PC-putkea tarvitsemaasi kokoon.
 • Vaihe 6:Liitä putki viemäriputkeen ja liimaa se paikoilleen. Varmista, että kaikki liitännät ovat tiukkoja ja sopivat tiukasti yhteen, koska et halua vuotoja.

Pysyvät asuntoauton asennusvinkit

 • 1.Tarkista renkaiden ilmanpaine varmistaaksesi, että ne ovat oikealla tasolla. Renkaat voivat menettää ilmanpaineen melko nopeasti.
 • 2.Peitä pyöräsi suojataksesi niitä säältä ja auttaaksesi niitä kestämään pidempään
 • 3.Harkitse aurinkoenergian käyttöä, kun istut pysyvästi sivustolla. Tämä auttaa vähentämään riippuvuutta verkosta
 • 4.Pyydä paras kuljettaja nostamaan varusteesi pyöräntasoittimille. Näin tiedät, että pyörät on keskitetty tasaussoittimiin oikein
 • 5.Tarkista letkut varmistaaksesi, että ne kestävät lämpötilan muutoksia. Eristä ne suojataksesi niitä.

Muutama viimeinen sana

Pysyvän sijainnin perustaminen ei ole huono idea. Saat nauttia alueesta, josta pidät eniten, ja sinulla on paljon vakautta. Lisäksi pysyvä paikka voi toimia mukavana pakopaikkana, kun tarvitset tauon rottakilpailusta.

Matkaperävaunusi on aina valmiina sinua varten, kun vierailet, eikä sinun tarvitse asentaa sitä aina, kun käytät sitä. Muista vain suojata renkaat ja muut tärkeät varusteet.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated: 08/08/2023

Views: 5453

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.