Paras Lost Ark VPN - VPN pelaamiseen (2023)

Paras Lost Ark VPN - VPN pelaamiseen (1)Lost Ark on toiminta-MMORPG. Sen on luonut eteläkorealainen kehittäjä Smilegate. Se on luotu Unreal Enginen kautta. Peli tapahtuu fantasiamaailmassa. Lost Ark on saatavilla PC:lle. Pelaat muiden kanssa raidien, tutkimusten ja PVP:n kautta. Kazerosin ja hänen demoniarmeijansa hallitsemassa maailmassa sinun on taisteltava takaisin. Sinun on voitettava viholliset monimutkaisen toimintakeskeisen pelin kautta. Tämä sisältää erilaisia ​​​​luokkia ja aseita. Lost Ark on erittäin hauska nimike. Sitä ei kuitenkaan ole saatavilla kaikkialla. VPN voi auttaa pelaajia vähentämään viivettä, parantamaan pingiä, poistamaan maantieteellisten rajoitusten estoa ja suojaamaan DDoS-hyökkäyksiltä. Liity meihin, kun kerromme sinulle parhaan VPN:n Lost Arkille.

Kadonnut Ark VPN -pika-aloitus

Tässä on nopea opas, jolla pääset aloittamaan Lost Arkin pelaamisen VPN:llä.

  1. IlmottautuaExpressVPN(sisältää a30 päivän rahat takaisin takuu)
  2. Lataa ExpressVPN-sovellus ja muodosta yhteys palvelimeen alueella, jolla haluat pelata.
  3. Konsolin käyttäjät voivat määrittää ExpressVPN MediaStreamer -ominaisuuden muuttaakseen DNS-sijaintiasi. Muussa tapauksessa voit käyttää VPN:ää reitittimesi kautta.
  4. Käynnistä peli ja nauti!

Lost Ark -pelin tiedot

Ennen kuin pääsen tutustumaan Lost Arkin parhaisiin VPN-verkkoihin, kerron sinulle pelistä. Peli alkaa maailmassa, jonka Lost Ark on ajanut pahoihin aikoihin. Olet sankari, jonka on pelastettava maailma Kazerothin demoniarmeijalta. Sinun on lähdettävä purjeille löytääksesi uusia alueita ja aarteita. Peliä pelataan verkossa muiden kanssa. Sinun tulee osallistua raidbileisiin ja taistella vankityrmissä olevia voimakkaita pomoja vastaan. Jos haluat kokeilla käsiäsi PVP:ssä, voit tehdä sen Colosseumissa. Pelin avulla voit myös pelata korttipeliä ja osallistua juomakilpailuihin paikallisessa tavernassa. Lost Arkissa on paljon tutkittavaa

Lost Ark saa sinut tasolle yhden monista luokista. Niitä on tällä hetkellä kuusi eri luokkaa, joihin nämä sopivat. Niitä ovat soturi, maagi, taistelija, ampuja, salamurhaaja ja asiantuntija. Kehittäjät ovat ilmoittaneet, että heillä on kahdeksantoista ennakkoluokkaa. Näillä luokilla on omat tilastonsa. Heillä on myös erilaisia ​​aseita ja omat taitonsa. Kaikki luokat pelaavat eri tavalla ja löydät varmasti jotain, mistä pidät. Lost Arkissa on jättiläinen kartta, jota voit tutkia ja tasoittaa. Voit myös louhia, kaivaa, kalastaa, hakata puita ja tehdä monia muita asioita hankkiaksesi resursseja. Toivon, että sinä ja ystäväsi nauttivat Lost Arkin pelaamisesta.

Pelipalvelinten sijainnit

Smilegatella on palvelimia vain maailman itäisellä pallonpuoliskolla. Niiden beta tapahtui Etelä-Koreassa. He ovat keskustelleet palvelinpaikkojen lisäämisestä, mutta eivät ole vielä tehneet. Onneksi ExpressVPN:llä on upeita aasialaisia ​​palvelimia. Suosittelemme yhteyden muodostamista Etelä-Koreaan, Tokioon, Sydneyyn, Singaporeen tai Intiaan.

Tässä ovat parhaat VPN:t, joita käytetään Lost Arkin kanssa.

1. ExpressVPN

Paras Lost Ark VPN - VPN pelaamiseen (3)

ExpressVPN on valintamme parhaaksi VPN:ksi. Sen avulla voit poistaa eston sisällön kaikkialta maailmasta. Voit pelata ystävien kanssa täysin eri alueilta. Voit myös kiertää maantieteellisiä rajoituksia pelataksesi mitä tahansa pelejä. Jaetun tunneloinnin avulla voit valita, mitkä sovellukset kulkevat VPN-yhteyden kautta. ExpressVPN:llä on 160 palvelinpaikkaa 94 maassa. Sen avulla voit pelata alueilla, joihin et normaalisti pystyisi. Jos haluat kovemman pelikokemuksen, Aasian palvelimet isännöivät joitain kovimpia pelaajia. ExpressVPN peittää sijaintisi ja samalla voit poistaa sisällön eston ympäri maailmaa.

Paras Lost Ark VPN - VPN pelaamiseen (4)

Olemme innoissamme voidessamme jakaa lukijoillemme eksklusiivisen alennuksen ExpressVPN:stä. Voit säästää jopa 49 % vuoden VPN:stä ja saada 3 kuukauden ylimääräisen VPN:n. Nauti rajoittamattomasta pääsystä sekä heidän VPN-verkkoonsa että MediaStreamer-palveluun. Säästä suosikkipeleissäsi ja vähennä viivettä. Suojaa DDoS-hyökkäyksiltä ja poista rajoitukset koulussa tai töissä. ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten sinulla on kuukausi aikaa testata heidän VPN:ään ja kokea kaikki palvelun edut.

2. NordVPN

Paras Lost Ark VPN - VPN pelaamiseen (6)

NordVPN on toinen vaihtoehtomme pelaajille. Ne ovat erinomaista palvelua, joka auttaa parantamaan nopeuttasi. Voit tehdä tämän muodostamalla yhteyden palvelimeen lähellä pelisi isännöintipaikkaa. Heillä on yli 5000 palvelinta ympäri maailmaa. NordVPN auttaa pienentämään sinun ja pelipalvelimen välistä etäisyyttä, mikä parantaa pingiä ja vähentää viivettä. Ne peittävät IP-osoitteesi ja korvaavat sen jollakin NordVPN:stä. Tämä varmistaa, että palvelin, jolla pelaat, näkee sinut samalla alueella. NordVPN suojaa sinua verkossa ja auttaa parantamaan online-pelaamisen suorituskykyä.

Paras Lost Ark VPN - VPN pelaamiseen (7)

NordVPN on luotettava VPN-palvelu, joka arvostaa yksityisyyttä. Voit tuntea olosi turvalliseksi, kun tiedät, että tietosi salataan, kun muodostat yhteyden johonkin heidän yli 5000 palvelimesta, jotka sijaitsevat maailmanlaajuisesti. Hyödynnä alueelliset pelialennukset ja käytä palvelua useilla laitteilla kerralla. NordVPN:llä on myös 24/7-tuki, jos tarvitset lisää apua. Tämä sisältää täiden chat-tuen nopeita vastauksia varten. He antavat sinulle myös 30 päivän takaisin-takuun. Toivon, että nautit NordVPN:n käytöstä pelaaessasi.

3. Yksityinen Internet-yhteys

Paras Lost Ark VPN - VPN pelaamiseen (9)

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) on viimeinen valintamme VPN:ille pelaamisen aikana. He ovat loistava yritys, jolla on historia käyttäjien tietojen suojaamisesta. PIA on turvallinen VPN, joka on käytettävissäsi edulliseen hintaan. Heillä ei ole älykästä DNS-palvelua. Tämä tekee PIA:n käytöstä vaikeampaa konsoleissa. Se tarkoittaa, että sinun on suoritettava VPN reitittimen kautta. Tarvitset tämän tekemiseen teknisen taustan. Yksityisellä Internet-yhteydellä on kuitenkin helppokäyttöisiä sovelluksia Windowsille, Macille, Linuxille, Androidille ja iOS:lle. Heillä on myös palvelimia 48 maassa ympäri maailmaa. Yksityinen Internet-yhteys on luotettava VPN, joka voi auttaa parantamaan pelikokemustasi.

Paras Lost Ark VPN - VPN pelaamiseen (10)

Yksityinen Internet-yhteys on yhdysvaltalainen VPN-yritys. Heillä on upeat yhdysvaltalaiset ja kanadalaiset palvelimet. PIA:n tärkein prioriteetti on yksityisyytesi. He eivät kirjaa käyttäjien toimintoja palvelua käyttäessään. IP-osoitteesi on myös peitetty ja VPN salaa tietosi. Tämä parantaa suojaustasi DDoS-hyökkäyksiltä ja auttaa pitämään henkilöllisyytesi anonyyminä. Ne voivat estää mainoksia ja haittaohjelmia. PIA on loistava VPN-palvelu, joka pitää pelaajat turvassa. Ne tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun, jonka avulla voit testata VPN-palvelua koko kuukauden ajan.

Miksi pelit estetään koulussa tai töissä?

Useimmat pelaajat ovat kokeneet verkkorajoitusten turhautumisen. Olipa kyseessä palomuuri koulussa tai töissä, tulet huomaamaan, että suosittuja pelipalvelimia ja sosiaalisen median sivustoja estetään usein. VPN piilottaa liikennettäsi, jotta verkko ei pysty havaitsemaan, että pelaat peliä tai vierailet suosikkisivustoillasi, kuten YouTubessa, Facebookissa, Redditissä jne. VPN salaa tietosi, mikä estää verkon ylläpitäjää estämästä niitä. .

Miksi peliä on rajoitettu alueittain?

Huomaat, että monet pelit (ja suoratoistosivustot, kuten Netflix) ovat asettaneet rajoituksia sen mukaan, millä alueella olet. Esimerkiksi Rainbow Sixillä on palvelimia Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Pelaajat saavat pelata vain omalla alueellaan. Entä jos haluat pelata ystävien kanssa toisessa maassa? Ratkaisu on käyttää VPN:ää. Yhdistä vain VPN-palvelimeen alueella, jolla haluat pelata. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi mieluiten mahdollisimman lähellä pelipalvelinta. VPN:n avulla voit myös ostaa ja pelata pelejä, joita ei muuten ole saatavilla alueellasi.

Kaikki VPN:t eivät tue nopeaa online-pelaamista

Ei auta, jos sinulla on VPN, joka ei sijoita sinua oikealle maantieteelliselle alueelle tai joka ei ole tarpeeksi nopea pelaamiseen. On kirjaimellisesti satoja VPN-palveluita, jotka eivät sovellu verkkopelaamiseen. Hyvin harvat tukevat viiveongelmien korjaamiseen ja oikean IP-sijainnin tarjoamiseen tarvittavia nopeuksia. Tärkeintä on käyttää johtavaa VPN:ää ja muodostaa yhteys lähelle pelipalvelinta, jolla haluat pelata. Reitityksen ero voi lisätä nopeuttasi. Suosittelemme käyttämään ExpressVPN:ää parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated: 17/09/2023

Views: 6045

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.