Mihin voin pysäköidä matkailuautoni pitkäksi ajaksi? | Outdoorsy.com (2023)

Joka päivä yhä useammat ihmiset päättävät luopua tiilikodeistaan ​​saadakseen mahdollisuuden tutustua maahan matkailuautolla. Eläkkeellä asumisen ajat ovat poissa: kaiken ikäiset ja elämäntyyliset ihmiset myyvät kaiken ja keräävät kokemuksia sen sijaan, ettäasioita. Joillekin ihmisille yksinkertaistaminen tulee vähentämällä kokoa ja ostamalla asuntoauton kokopäivämatkaa varten. Toisten on helppo kokea kausiluonteinen tai lyhytaikainen työmatka tien päälläasuntoauton vuokraaminen. Yksi asia, joka matkailuautojen omistajilla ja vuokraajilla on yhteistä - avoimen tien rakkauden lisäksi - on tarve löytää pysäköintipaikka joka ilta. Jotkut matkailuautot rakastavat uuden yöpymispaikan löytämistä niin usein, kun taas toiset matkustajat haluavat sopia kausiluonteisista järjestelyistä ja suunnitella seikkailuja asuntoautoinsa.

Täällä kloUlkoilu, koska olemme kokeilleet melkein kaikenlaisia ​​yöpymispaikkoja, olemme koonneet resurssejamme ja jakaneet ajatuksemme auttaaksemme sekä kokeneita että aloittelevia matkailuautoja löytämään lyhytaikaisia, kausittaisia, pitkäaikaisia ​​ja jopa pysyviä paikkoja asuntoautoilleen.

Mihin voin pysäköidä matkailuautoni pitkäksi ajaksi? | Outdoorsy.com (1)

Kohdepohjainen leirintäalue

Ennen kuin varaat pitkäaikaisen tai kausiluonteisen pysäköintipaikan, on parasta tehdä vähän suunnittelua ja tehdä valintasi kohteen mukaan.

Esitä kolme kysymystä ennen pitkäaikaisen matkailuauton pysäköintipaikan varaamista:

  1. Mihin osaan maata haluat tutustua?
  2. Aiotteko vierailla tietyissäkansallispuistotoleskelusi aikana?
  3. Aiotko osallistua mihinkäänkonsertteja, festivaaleja tai tapahtumia?

On tärkeää valita tila niiden asioiden ympäriltä, ​​joita haluat nähdä ja tehdä. Kohteeseen perustuva telttailu tekee tutkimisesta hieman helpompaa, koska sinun ei tarvitse lähteä liian kauas kotipisteestäsi tehdäksesi mitä haluat.

(Video) Can this finally be it? - Edd China's Workshop Diaries 30

Valitse määränpääsi

Niiden kokemusten lisäksi, joita toivot saavasi matkallasi, toinen huomioitava asia on sää ja vuodenaika.

Sesongin pitkäaikainen leirintäalue

Jos haluat päästä eroon kylmästä talvella, on parasta ajaa etelään Yhdysvaltojen Sun Belt -alueella sijaitseville alueille. Muista, että Sun Belt -alue on suosittu kohde kokopäiväisille matkustajille. Ihmiset kerääntyvät Yhdysvaltojen lämpimille alueille talven aikana lauhkean sään vuoksi. Lämpimän talven telttailu ei ole vain mukavaa, vaan se on myös helpompaa, koska matkustajat voivat välttää jäätymisen suurimman osan kaudesta ja yleensä välttää talvehtimista. Suositut kohteet, varsinkin Sun Belt -alueella, täyttyvät nopeasti, ja halutun matkailuauton paikan saaminen kuukausittain järjestettävässä RV Parkissa on haastavaa, jos et suunnittele etukäteen.

Sesongin ulkopuolella pitkäaikainen leirintäalue

Jos haluat välttää ihmisten väkijoukkoja ja sinulla on ympärivuotinen matkailuauto, harkitse muuttoa lumilintujen vastakkaiseen suuntaan. Talvileirintä on jännittävää ja antaa hiljaisuutta ja yksinäisyyttä kaipaaville mahdollisuuden nähdä halutun maan keskiosan pohjoiseen sesongin ulkopuolella. Talvisin pitkäaikaisiin tiloihin voi olla helppo tarttua, koska sesongin ulkopuolella asuvien matkailuautojen kysyntä on vähäistä, mutta puistojen löytäminen, jotka eivät sulje kauden aikana, voi olla vaikeaa. Paikoissa, joissa lämpötila laskee pakkasen alapuolelle, jotkin puistot talvehtivat vesi- ja viemärijärjestelmänsä, mikä tekee laitteesi ylläpidosta ja puhdistuksesta hieman haastavampaa. Onko talvileirintä mahdollista? Joo. Muista vain, että valmistautumisesi saattaa näyttää hieman erilaiselta kuin jos suuntaisit etelään kauden ajaksi.

Etsi asuntoauto lähelläsi

(Video) BRIDGEWATER-KOLMION MYSTEERIT 2 - Mysteerit, joilla on Historia #Paranormaalit #Mysteerit
Mihin voin pysäköidä matkailuautoni pitkäksi ajaksi? | Outdoorsy.com (2)

Kuinka löytää pitkän aikavälin matkailuautojen pysäköinti

Kun olet määrittänyt maan alueen, johon haluat tutustua, on aika etsiä majoituspaikkaa. Vaikka pysyvien, lyhytaikaisten tai pitkäaikaisten matkailuajoneuvojen puistojen valitsemiseen ei ole olemassa keskitettyä palvelua, on olemassa muutamia hyviä resursseja, jotka helpottavat hakuasi.

Jos tarvitset apua pitkäaikaisten matkailuautojen puistojen tai lomakohteiden löytämisessä,Campendiumon erinomainen verkkoresurssi. Myös liikkeellä olevat matkustajat pitävätAllStayssovellus, koska sen avulla käyttäjät voivat käyttää suodattimia sijainnille, hinnoille, mukavuuksille ja rajoituksille, kuten ikärajoitetuille tai aktiivisen elämäntavan leirintäalueille 55+. Yksityisistä matkailuajoneuvopuistoista luksusmatkailukeskuksiin ja kansallispuistoihin – siellä on sinulle paikka.

Pitkäaikaiset matkailuautot

Monet Yhdysvaltain leirintäalueet ja kansallispuistot tarjoavat pitkäaikaisia ​​matkailuautojen pysäköintimahdollisuuksia. Yksityiset ja ylelliset vaihtoehdot ovat kuitenkin oikea tapa, jos haluat enemmän mukavuuksia ja aktiviteetteja paikan päällä.

Saat mukavimman ja pitkäaikaisen matkailuauton pysäköinnin:

(Video) Dylan Roundsin salaperäinen katoaminen

  • Yksityisomistuksessa olevat puistot
  • Ylelliset matkailuautot ja -keskukset
  • KOA leirit

Yksityisomistuksessa olevat puistot

Useimmat yksityisomisteiset matkailuautopuistot ja lomakeskukset tarjoavat joitain pidennetyn oleskelun vaihtoehtoja ja kuukausittaisia ​​asuntoautojen hintoja, vaikka verkkosivustot eivät mainostaisi pitkäaikaista pysäköintiä. Jos löydät puiston, jossa ei mainita pitkäaikaispysäköintiä, voit soittaa heille ennen matkaasi tai kysyä oleskelusi pidentämisestä saapuessasi.

Ylelliset matkailuautot

Monet luksusautojen puistot ja lomakeskukset tarjoavat vain pitkäaikaista matkailuautojen pysäköintiä. Huono puoli tässä on, että ne voivat olla raskaasti jonotuslistalla. Jos aiot leiriytyä luksusautolomakeskukseen, yritä tehdä varaus etukäteen.

KOA leirit

KOA:t ovat erinomaisia ​​paikkoja asuntoautosi pystyttämiseen yhdeksi yöksi tai kuukaudeksi. Sen lisäksi, että KOA:t sijaitsevat halutuilla paikoilla, KOA tarjoaa myös matkailuautoille ja asuntovaunuille kolmen tyyppisiä matkailuautoja, joista valita - Holiday, Journey ja Resort. Eri leirintäalueet tarjoavat yksinkertaisia ​​ja lomakeskustyylisiä mukavuuksia. KOA palvelee myöspidennetty oleskeluvieraille, ja yritys auttaa tarjoamaan KOA-pohjaisia ​​resursseja, jotka auttavat sesonkimatkailijoita löytämään leirintäalueet, jotka sallivat telttailun muutaman yön, sekä puistot, joissa on kuukausihinnat tai jotka sallivat kausiluonteisen telttailun.

KOA:n sovellus ja sivuston varausosio ovat käyttäjäystävällisiä. Matkailijat voivat löytää ja varata yöpymispaikan napsauttamalla muutamaa painiketta. Koska pitkäkestoinen leirintäalue on hieman erilainen kuin 14 päivän oleskelu, KOA pyytää asiakkaita soittamaan paikkaan, johon he haluavat jäädä pidemmäksikin aikaa. Puhelut takaavat, että matkustajat saavat tarkimmat tiedot pitkistä oleskeluista, pitkäaikaisesta saatavuudesta ja ajantasaisista hintatiedoista.

Mihin voin pysäköidä matkailuautoni pitkäksi ajaksi? | Outdoorsy.com (3)

Tontin vuokraaminen tai ostaminen pitkäaikaista pysäköintiä varten

Asuntoautopuistossa tai lomakeskuksessa yöpyminen ei ole aina mahdollista matkailuautojen aikataulun, sijainnin tai iän vuoksi, ja jotkut matkustajat välttelevät matkailuautojen puistoja, koska he kaipaavat avointa tilaa ja vähemmän rajoituksia. Sillä aikaaboondocingon aina vaihtoehto, kaikki matkailuautot eivät halua asua verkon ulkopuolella, joten maan vuokraamisesta tai ostamisesta tulee seuraava kannattava vaihtoehto. Paikallislehden turvaluokiteltujen osien kautta on mahdollista etsiä asuntoautoa, mutta palveluja, kutenMatkailuauto kiinteistöhelpottaa vuokra- ja myyntitonttien löytämistä yksityiseltä ja rakennusmaalta. Pienellä kyynärpäärasvalla ja huolellisella etsimisellä saatat löytää avoimen tontin, joka sopii täydellisesti pitkäaikaiseen tai pysyvään matkailuautoon.

(Video) HÄNNETTY - Mysteerit, joilla on Historiaa

Pitkäaikainen telttailu jäsenten tai klubien kanssa

Yksinoikeudesta ja säästöistä pitävät matkustaja-autot hakeutuvat alennuskerhoihin. Alennuskerhot ovat olemassa, koska ihmiset haluavat tuetut kustannukset pitkäaikaisista matkoista ja mielenrauhaa, joka liittyy näihin klubeihin liittyviin alhaisempiin hintoihin. Jotkut alennusklubit, kutenHyvä Sam's Club, tarjoavat kattavia vain jäsenille tarkoitettuja etuja, kuten jäsenpuistoja, yöpymisalennuksia ja helppokäyttöisiä hakukoneita majoituspaikan löytämiseen. Muut seurat pitävätTuhat polkuataiPassi Amerikkaankäyttää muokattua aikaosuusmallia, jolloin RVers voi yöpyä jäsenpuistoissa pientä käyttömaksua vastaan. Jäsenmäärästä riippuen RVer määrää jäsenmaksun, vuosittaiset ylläpitokustannukset ja yöpymisen hinnan monissa klubien puistoissa.

Elä pitkäkestoista matkailuautoa

Mihin voin pysäköidä matkailuautoni pitkäksi ajaksi? | Outdoorsy.com (4)

Riippumatta siitä, minkä reitin valitset löytääksesi lyhyt- tai pitkäaikaisen matkailuautosi, lopputulos johtaa seikkailuihin tiellä. Outdoorsy on iloinen, että voimme auttaa ohjaamaan sinut oikeaan suuntaan matkailua varten. Ja jos sinulla ei ole omaa asuntoautoa, voit vuokrata asuntoautoja omistajilta, jotka tarjoavat pitkäaikaista vuokrausta.

Vuokraa asuntoauto

(Video) 【キャンピングカーのオプション】納車から1年以上が経過したので僕が選択したキャンピングカーのオプションベスト5をご紹介します

Videos

1. UFOt - 12 haettua muukalaisalusta, joiden väitetään olevan hallussamme
(Cristina Gomez)
2. Murrells Inlet, Etelä-Carolina - Kannattaa käydä vuonna 2021? (vlog 4)
(Renata Pereira)
3. 369 Vanlife Crisis: Stranded in a Foreign Land! Epic Campervan Breakdown Gone Wrong 😱
(Patrick & Petra)
4. Entering a new country in our micro camper! VANLIFE EUROPE
(Team Ateem)
5. SAILING Brick House - mitä seuraavaksi Rebecca Childressille (Sailing Brick House #87)
(Sailing Brick House Around the World / Then What?)
6. Lentoemäntä jättää asunnon ja muuttaa autoon kokopäiväisesti
(Peace Love and Om)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated: 23/07/2023

Views: 5455

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.