Mielipide | Alienit ovat keskuudessamme - ja he haluavat syyttää Bidenin (2023)

Mielipide | Alienit ovat keskuudessamme - ja he haluavat syyttää Bidenin (1)

Tekijä:Dana Milbank

Kolumnisti|

28. heinäkuuta 2023 klo 6.30 EDT

Mielipide | Alienit ovat keskuudessamme - ja he haluavat syyttää Bidenin (2)

Kuunnella

11 min

Kommentti

LahjaArtikla

Muukalaiset ovat laskeutuneet. Ja heillä on nuija!

Se on yhtä uskottava takeaway kuin mikä tahansa tämän viikonEduskunnan valvontakomitean kuuleminentunnistamattomista poikkeavista ilmiöistä, uteliaisuudesta, joka tunnettiin aiemmin nimellä UFO. Paneelin kansallisen turvallisuuden alavaliokunta toi sentähti todistaja, yksi David Grusch, entinen puolustusministeriön tiedusteluviranomainen, jokanyt väittää:

 • Että Yhdysvaltain hallituksen hallussa on "melko paljon" "ei-inhimillisiä" avaruusajoneuvoja.
 • Yhdysvallat haki tuon yhden "osittain ehjän ajoneuvon" Italian diktaattorilta Benito Mussolinilta vuonna 1933 paavi Pius XII:n vihjeen perusteella.
 • Että muukalaiset ovat osallistuneet "pahantahtoiseen toimintaan" ja "pahantahtoisiin tapahtumiin" maan päällä, jotka ovat vahingoittaneet tai tappaneet ihmisiä.
 • Että Yhdysvaltain hallituksella on hallussaan myös "kuolleita lentäjiä" avaruusaluksista.
 • Että yksityinen puolustusurakoitsija varastoi yhtä muukalaisaluksista, jotka ovat olleet jalkapallokentän kokoisia.
 • Että ajoneuvot saattavat tulla "korkeamman ulottuvuuden fyysisestä tilasta, joka saattaa olla samassa paikassa täällä".
 • Että Roswell, N.M., muukalaisten laskeutuminen oli totta ja että ilmavoimien sen kumoaminen oli "täydellinen hakkerointityö".
 • Ja että Yhdysvallat on osallistunut lähes vuosisadan pituiseen "monimutkaiseen disinformaatiokampanjaan" (ilmeisesti myös murhiin ihmisten hiljentämiseksi) piilottaakseen totuuden.

Haluaisin kertoa sinulle enemmän, mutta sitten heidän täytyisi tappaa minut.

Valitettavasti Gruschilla ei ole asiakirjoja, valokuvia tai muita todisteita, jotka vahvistaisivat hänen fantastisia väitteitään. Se on luokiteltu, näettehän.

Ehkä kaikki, mitä hän sanoo, on totta, jopa väite, että "Vatikaani oli mukana" avaruusolemattomien jäljittämisessä, ja Grusch on juuri paljastanut universumin historian parhaiten säilytetyn salaisuuden ja laajimman salaliiton. Tai ehkä Grusch itse on salaliittoteoreetikko, tai hän vain saa kiirun alakomitean kustannuksella. Helpommin havaittavissa oli useiden paneelissa olevien republikaanien motiivi: He suhtautuivat hänen ulkopuolisiin väitteisiinsä totaalisen herkkäuskoisena ja käyttivät niitä lisätodisteena siitä, että Yhdysvaltain syvän osavaltion hallitus valehtelee amerikkalaisille ja peittelee. totuus, eikä siihen voi koskaan luottaa. Heidän hallitusvastaisen kostonsa on mennyt intergalaktiseksi.

"Onko muukalainen tai ei-inhimillinen teknologia ja/tai olennot toimineet, mikä on aiheuttanut vahinkoa ihmisille?" kysyi edustaja Eric Burlison (R-Mo.).

Grusch sanoi, että se, mitä hän "henkilökohtaisesti näki", oli "erittäin huolestuttavaa".

"Olet sanonut, että Yhdysvalloilla on ehjät avaruusalukset", Burlison jatkoi. "Olet sanonut, että hallituksella on vieraita ruumiita tai vieraslajeja. Oletko nähnyt avaruusaluksen?"

Grusch sanoi, että luokittelematon ympäristö esti häntä paljastamasta "mitä olen nähnyt omakohtaisesti".

"Onko meillä lentäjien ruumiit?" Rep. Nancy Mace (R-S.C.) halusi tietää.

"Biologiat tulivat joidenkin näistä toipumisista", Grusch kertoi hänelle, ja jäänteet olivat "ei-inhimillisiä".

Mace kysyi, uskooko Grusch "kokemuksenne perusteella", että "hallituksemme on ottanut yhteyttä älykkäisiin avaruusoloihin".

Luokiteltu, Grusch vastasi.

Hieman yli vuosi sitten House Intelligence -alakomiteajärjesti samanlaisen kuulemisen"tunnistamattomista ilmailmiöistä", mutta dramaattisesti erilaisin tuloksin. Paneelin molempien puolueiden johto sanoi, että asia tulee ottaa vakavasti lentäjien suojelemiseksi ja sen varmistamiseksi, että viholliset eivät kehitä läpimurtoaseita. Mutta he vakuuttivat yleisölle, ettei ollut todisteita "mistään ei-maanalkuperäisestä", ja he varoittivat salaliittoteorioista. Lisäksi Sean Kirkpatrick, Pentagonin All-domain Anomalia Resolution Officen johtaja, jossa Grusch työskenteli,todisti senaattoreillehuhtikuussa, että hänen UAP-metsästystoimistonsa "ei ole toistaiseksi löytänyt uskottavia todisteita maan ulkopuolisesta toiminnasta, maailman ulkopuolisesta teknologiasta tai esineistä, jotka rikkovat tunnettuja fysiikan lakeja". NASA on sanonut samoin.

Tämän viikon kuulemisen alussa alakomitean demokraattien edustaja Robert Garcia (Kalifornia) muistutti kollegoitaan Kirkpatrickin todistuksesta. Yksi muista todistajista, David Fravor, eläkkeellä oleva laivaston komentaja,kertoi alakomitealleettä hallitus "ei ole keskittynyt pieniin vihreisiin miehiin". Mutta tämä republikaanienemmistö ei ole vielä saavuttanut salaliittoteoriaa, jota se ei vahvistaisi, joten oli vain ajan kysymys, milloin se laskeutui Roswelliin ja Area 51:een.

Jotkut parlamentin johtavista salaliittoteoreetikoista - republikaanit Matt Gaetz, Paul Gosar, Virginia Foxx, James Comer - ottivat paikkoja korokkeella riippumatta siitä, kuuluivatko he alakomiteaan vai eivät. Monet yleisöstä, jotka asettuivat istumaan huoneeseen, taputtavat säteileviä todistajia heidän astuessaan sisään. Ja yli kahden tunnin ajan alivaliokunnan republikaanit antautuivat toistensa syytöksiin hallituksen salailusta.

Rep. Anna Paulina Luna (R-Fla.) ehdotti, että hallitus yrittää "sytyttää amerikkalaiset ajattelemaan, että näin ei tapahdu". Rep. Andy Biggs (R-Ariz.) syytti hallitusta "harhaanjohtamisesta", ja Mace ehdotti, että Yhdysvallat toimi "laittomasti". Valituksia yliluokittelusta tuli jopa demokraattien puolelta.

"Piitäminen menee paljon syvemmälle" kuin politiikka, edustaja Tim Burchett (R-Tenn.) väitti ja lupasi "paljastaa Pentagonin ja tiedusteluyhteisön tekemän salailun". "Et voi luottaa hallitukseen, joka ei luota kansaansa." Burchett sanoi haluavansa vierailla Area 51:llä tai muissa paikoissa, joissa oletetaan olevan muukalaisten avaruusaluksia, mutta "niin heti kun ilmoitamme siitä, olen varma, että muut pakettiautot saapuvat paikalle".

Mainos

Burchett kysyi, tiesikö hän ihmisiä, jotka olivat "vammautuneet tai loukkaantuneet yrityksissä peittää tai salata tämä maan ulkopuolinen teknologia", Grusch vastasi: "Kyllä, henkilökohtaisesti".

"Onko ketään murhattu?" Burchett kysyi.

Grusch sanoi, että hänen oli oltava "varovainen" vastaamisessa.

Burchett jopa valitti, että alikomitean jäseniltä "evättiin pääsy SCIF:ään", Capitolin arkaluontoiseen tietokeskukseen, jossaluokitellusta materiaalista voidaan keskustella.

Vieraiden mielipide: Esitämme vääriä kysymyksiä UFOista

Joten nyt edustajainhuoneen puhemies Kevin McCarthy on osa peittelyä?

"En luota mihinkään tässä kaupungissa", valitti Burlison.

Mutta Burlison luotti Gruschiin TÄYSIN, jopa luottaen todistajaan selittäessään ei-ihmisavaruusalusten "moniulotteisen potentiaalin" - mitä Grusch kuvasi kunnioittavasti etusormellaan.

"Sinut voidaan projisoida, näennäisesti projisoida korkeamman ulottuvuuden avaruudesta alempaan ulottuvuuteen", hän selitti. "Se on tieteellinen trooppinen troopp, jonka voit ylittää kirjaimellisesti, sikäli kuin ymmärrän, mutta luultavasti on tohtorintutkijoita, jotka todennäköisesti väittelevät siitä."

Kyllä, luultavasti tekisivät.

Totuus on tuolla ulkona. Älä vain odota oppivasi sitä vierailta elämänmuodoilta, jotka tällä hetkellä johtavat kansantaloa.

Inflaatio on rauhoittunut, osakemarkkinat ovat korkeimmillaan sitten vuoden 2021, laittomat rajanylitykset ovat vähentyneet, työttömyys on edelleen alhaisimmillaan vuosikymmeniin ja BKT:n kasvu vain tuli odotettua paremmin.

Aika luoda kaaosta!

Tässä tulee esiin House Freedom Caucus.

Äärioikeistolaisten republikaanien lainsäätäjien ryhmän jäsenet kokoontuivat tällä viikolla hahmottamaan prioriteettejaan parlamentille, kun parlamentti palaa syyskuussa kuuden viikon tauolta. Heidän esityslistansa voidaan tiivistää karkeasti seuraavasti:

Ensimmäinen työjärjestys on liittovaltion hallituksen sulkeminen. Toinen työjärjestys on nostaa presidentti Biden syytteeseen TBD:stä.

Dana Milbank: USA:n syytöstalo aloittaa Bidenin syytteen

"Emme pelkää hallituksen sulkemista", julisti edustaja Bob Good (R-Va.), joka kutsui koolle viime viikon Freedom Caucus -lehdistökonferenssin. Miksi ei? "Suurin osa siitä, mitä teemme täällä, on joka tapauksessa huonoa", perusteli Good, ja "useimmat amerikkalaiset eivät edes kaipaa [se], jos hallitus suljetaan väliaikaisesti." (Hyvä varsinkin, ei ollut kongressissa minkään edellisen sulkemisen yhteydessä.)

Erityisesti Freedom Caucusin jäsenet vaativat edustajainhuoneen puhemiestä Kevin McCarthya luopumaan asiasta.kahden puolueen budjetti- ja velkakattosopimushän sopi Bidenin kanssa noin kaksi kuukautta sitten. Sen sijaan he vaativat vuoden 2024 menojen leikkaamista noin 200 miljardilla lisää - ja McCarthy, kuten tavallista, näyttää antautuvan heidän vaatimuksilleen. Puhuja yhtyi myös ääriliikkeiden vaatimukseen lisätä apteekki täynnä myrkkypillereitä koskevia tarkistuksia vuoden 2024 menolakeihin, estää aborttien pääsy, LGBTQ+ -oikeudet ja pyrkimykset edistää rotujen monimuotoisuutta.

Mainos

McCarthyn viimeisin antautuminen Freedom Caucukselle asettaa edustajainhuoneen republikaanit näennäisen väistämättömälle törmäyskurssille, ei vain Bidenin kanssa, joka on luvannut käyttää veto-lakeja, vaan myös senaatin republikaanitovereidensa kanssa, jotka haluavat määrätä menoista.edellävelkakattosopimus, jotta armeija saa lisää varoja.

Torstaina senaatin määrärahakomitea sai päätökseen kaikkien 12 vuosittaisen menolain hyväksymisen ylivoimaisesti molemminpuolisesti. Parlamentissa sitä vastoin McCarthyn yritykset tyynnyttää äärioikeisto ovat muuttaneet menolaskuja puolueellisiksi slugfestiksi, joita jopa jotkut republikaanit eivät voi vatsaa; parlamentti poistui kaupungista päivä etuajassa elokuun tauolle, torstaina, sen jälkeen, kun se ei saanut tarpeeksi GOP:n ääniä hyväksyäkseen yhden myrkkypillereitä täynnä olevista laskuistaan.

Tämän kaaoksen aiheuttaja Freedom Caucus on täysin iloinen voidessaan sulkea hallituksen, kun kuluva tilikausi päättyy 30. syyskuuta. "Aiomme hyväksyä hyvän republikaanien lakiesityksen ja pakottaa senaatin ja valkoisen House hyväksyy sen tai emme aio edetä”, Good väitti. "Meidän pitäisi tarvittaessa käyttää vipuvaikutusta pakottaaksemme hallituksen sulkemaan."

George F. Will: Yhdysvaltain velkatsunami kohtaa refleksiivisen, mielettömän molemminpuolisen olkapäivystyksen

Tämä merkitsisi todennäköisesti kansallispuistojen sulkemista, lentokenttien kärjistymistä, elintarviketurvallisuustarkastusten keskeyttämistä, sosiaaliturvahakemusten keskeyttämistä, satojen tuhansien liittovaltion työntekijöiden lomauttamista, puheluita IRS:lle vastaamatta ja tuomioistuimia, lääketieteellistä tutkimusta, passeja, pienyrityslainoja, maatilaa. avunanto ja maahanmuuttomenettelyt hidastuivat. Sitten on mahdollisuus, että sulkeminen heittäisi talouden taantumaan.

Goodilla ja hänen kollegoillaan on korkea kivunsietokyky. Vaikka kuumuus on ollut pääkaupungissa ahdistavaa, he kuusi päättivät pitää tiedotustilaisuutensa ulkona, paahtavan keskipäivän auringon alla. "Onko kenelläkään villapaita, jonka voin lainata?" vitsaili Rep Ralph Norman (R-S.C.). Mutta se ei ollut mitään verrattuna siihen loukkaantumiseen, jota he ovat valmiita aiheuttamaan amerikkalaiselle yleisölle.

Mitä kaikki lomautetut liittovaltion työntekijät tekevät sulkemisen aikana? Entä kaikki ne amerikkalaiset, jotka eivät pääse lennoille, hoitamaan yrityksiä tai vierailemaan kansallispuistoissa?

Heille onneksi Freedom Caucuksella on ratkaisu. He kaikki voivat seurata presidentti Bidenin virkasyytettä.

Useat kovan linjan kannattajat vaativat virkasyytettä. Freedom Caucuksen edustaja Lauren Boebert (R-Colo.) jopa toi sen talon kerrokseen. Ja (lopeta minua, jos olet kuullut tämän aiemmin) McCarthy antautui. "Tämä on nousemassa virkasyytetutkimuksen tasolle"McCarthy kertoi Fox Newsin Sean Hannityllemaanantaina vannoen "seurattavansa tätä loppuun asti, ja tämä johtaa virkasyytetutkimukseen".

Steven Pearlstein: Kuinka saada kongressi pois hulluilta

Freedom Caucus -lehdistötilaisuudessa lainsäätäjät iloitsivat McCarthyn viimeisestä antautumisesta. Good sanoi, että McCarthyn lausunto Hannitylle "on aiheuttanut paradigman muutoksen".

"Bidenin hallinto lähenee loppuaan!" sanoi Rep Ralph Norman (R-S.C.).

Joitakin ryppyjä on vielä selvitettävä, kuten minkä suuren rikollisuuden tai rikkomuksen Bidenin oletetaan syyllistyneen. Jopa ne, jotka esittävät perusteettomia syytteitä "lahjuksesta" Bidenin sukulaisia ​​vastaan, myöntävät, että heillä ei ole tavaraa presidentillä. "Ainoa puuttuva asia on suorat todisteet siitä, että Joe Biden tiesi nämä lahjontasuunnitelmat ja osallistui niihin", Rep. Paul Gosar (R-Ariz.) myönsi edustajainhuoneen valvontakomitean kokouksessa viime viikolla.

Mainos

Kalastaakseen todisteita (ja tyynyttääkseen niitä harvoja republikaaneja, jotka ovat tyhmiä Bidenin syytteeseen asettamisesta ilman todisteita) McCarthy kertoi kollegoilleen tällä viikolla pidetyssä puoluekokouksessa, että luvattua "virkasyytetutkimusta" edeltää virkasyytteen "tutkinta". McCarthyn liittolainen Don Bacon (R-Neb.), joka lähti vaalikokouksesta, selitti tämän eron - ilman eroa - ryhmälle meitä. "Emme ole valmiita tutkimukseen", hän sanoi. "Teemme tutkimusta."

Muutamat republikaanit vastustavat kollegoidensa halua "syyttää kaikki auringon alla", kuten edustaja Tony Gonzales (Tex.)laita se.

Ehkä järkevät republikaanit, kuten Bacon ja Gonzales, tunkeutuvat vihdoin McCarthya panttivankinaan pitäviä ääriaineksia vastaan. Ehkä he hylkäävät Bidenin syytteen ja vastustavat kollegoidensa räikeä kiirettä sulkea hallitus.

Todennäköisemmin he tekevät sen, mitä he ovat aina tehneet aiemmin, kun kovan linjan kannattajat kaappasivat talon. Ei mitään.

Ei esiaviollista seksiä ennen rukousaamiaista! Edustaja Nancy Mace (R-S.C.), joka puhui tällä viikolla Etelä-Carolinan republikaanien senaattori Tim Scottin vuotuisessa harrasaamiaisessa, tarjosi osallistujille "pienen TMI:n".

"Patrick, sulhaseni, yritti vetää minua vyötäröstäni tänä aamuna sängyssä", Mace ilmoitti, "ja minä sanoin: "Ei, kulta, meillä ei ole aikaa siihen tänä aamuna. Minun on päästävä rukousaamiaiseen." Mace päätti: ”Hän voi odottaa. Nähdään hänet myöhemmin illalla."

Ei sanaakaan siitä, vastattiinko Patrickin rukouksiin.

Suosittuja mielipiteitä käsitteleviä artikkeleita

KÄSIN KURATETTU

 • Mielipide|Haluatko "laiska tyttötyön"? Mieti uudelleen. 27. heinäkuuta 2023Mielipide|Haluatko "laiska tyttötyön"? Mieti uudelleen. 27. heinäkuuta 2023
 • Mielipide|Amerikan on lakattava luottamasta eliittiopistojen tekemiin valintoihin 30. heinäkuuta 2023Mielipide|Amerikan on lakattava luottamasta eliittiopistojen tekemiin valintoihin 30. heinäkuuta 2023
 • Lausunto|Uusi syyte todistaa, että Trump ei koskaan oppinut Watergaten ensimmäistä opetusta 27.7.2023Lausunto|Uusi syyte todistaa, että Trump ei koskaan oppinut Watergaten ensimmäistä opetusta 27.7.2023

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated: 15/09/2023

Views: 6227

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.