Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (2023)

Yksi aloittelijoiden toistuvista kysymyksistä, tai ei, on kuuluisa: "Mikä on paras luokka?". Vastataksemme siihen, tarjoamme sinulle tasoluettelomme parhaista koostumuksista, joita voidaan käyttääKadonnut arkkiEuroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Tämä on vain PvE:lle omistettu tasoluetteloKirjailija: Lost Ark Tämä ei vaikuta PvP:hen ja maanviljelyyn.

Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (1)

Rappel

Alla oleva ranking antaa sinulle osittain subjektiivisen yleiskatsauksen kunkin luokan tilasta. Vaikka tämä on täysin mielivaltainen luokitus, joka perustuu tietoomme sekä useisiin ulkoisiin lähteisiin, on hyvin todennäköistä, että jotkut mielipiteet eroavat toisistaan.

Älä unohda, että tasoilla B ja C luetellut luokat eivät välttämättä ole huonoja, ne ovat yksinkertaisesti vähemmän suosittuja ja niissä on enemmän puutteita kuin muissa. Mikään ei estä sinua suoriutumasta erittäin korkealla tasolla tällaisessa luokassa!

Legenda

  • S-taso: Luokka, jonka pitäisi helposti "meta" ja joka tarjoaa työkaluja, jotka ovat aina erittäin hyödyllisiä (ja tehokkaita)
  • Taso A:Hyvä luokka, joka on maailmanlaajuisesti tasapainoinen ja sopii useimpiin sisältöihin
  • Taso B:Melko kunnollinen luokka, vaikkakin tiettyjen heikkouksien vuoksi tiettyyn sisältöön sopeutuminen on vaikeaa
  • C-taso:Heikko luokka, jonka roolin ottavat yleensä muut, jotka ovat yleisesti ottaen paljon parempia

Taso S

Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (2)

Tapahtui

Mage arkkityyppi

Bardin opas

The Bard on siunattu yhdellä harvinaisimmista ja välttämättömimmistä rooleista Lost Arkissa: tuki.

Vaikuttavien kykyjensä ansiosta parantaa liittolaisiaan raskaasti, mutta myös antaa heille voimakkaita kilpiä ja soveltaa heille paitsi tehokkaita bonuksia, myös rangaistuksia vastustajilleen, Bard on ilmeisen välttämätön kaikille optimoiduille ryhmälle.

Tämä on epäilemättä yksi halutuimmista luokista.

Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (3)

Ancier pistooli

Soturin arkkityyppi

Ohjaa sinua Pistolancier

Gunslingeriä kutsutaan yleisesti tankiksi (ei mitään tekemistä länsimaisten MMO:jemme tankkien kanssa), koska se pystyy ottamaan vahinkoa ja vahingoittaa pomoja ja olentoja hallitsemalla niitä voimakkaasti.

Se on konkreettisesti ainoa Lost Arkin luokka, joka pystyy ilmentämään tätä roolia täydellisesti, joten Gunslinger on välttämätön, kun yleisön hallinta on välttämätöntä. Hän on erinomainen kaikkialla, koko ajan tai melkein, varsinkin kun hänen DPS on pelin korkeimpien joukossa.

Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (4)

Paladin

Soturin arkkityyppi

Ohjaa sinua Paladin

Entä Paladin, paitsi että se on yksinkertaisesti sanottuna kahden edellä mainitun luokan risteyksessä?

Pystyy tehokkaasti tukemaan liittolaisiaan, mutta myös selviytymään valtavista kärsimistä vahingoista, Paladin on eräänlainen hyvin outo Tank-tuki, ryhmän Sveitsin armeijan veitsi, jos niin voi sanoa.

Tämän kaksoisroolin ansiosta Paladin hyötyy paikasta S-tasolla, koska se on yksi tärkeimmistä asioista.

Taso A

Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (5)

Fusilier

Sniper-arkkityyppi

Fusilierin opas

Fusilier on tehokas vastine frangirenkaalle. Poikkeuksellisella sarjalla varustettuna hänellä on säädyttömyyden rajalla oleva liikkuvuus tinkimättä vahingoista, joita hän pystyy aiheuttamaan keskipitkällä ja pitkällä kantamalla.

Yksinkertainen, tehokas ja erittäin hauska pelata, Fusilier ei koskaan kamppaile löytääkseen leikkikavereita. Erityinen maininta sen 10 % bonuksesta kriittisille hiteille!

Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (6)

Noita

Mage arkkityyppi

Noidan opas (tulossa pian)

The Witch on, ei yllättävää, yksi parhaista DPS:istä Lost Arkissa. Hän pystyy käsittelemään hämmästyttävän määrän vahinkoja hetkessä, ja hän on yksi suosituimmista DPS: istä puolueiden sisällössä.

Se on myös yksi helpoimmista oppitunneista aloittelijalle, varsinkin kun se on länsimaisten MMO:iden klassikko, meidän on melko helppo ymmärtää rooli ja miten tämä luokka toimii!

Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (7)

Essentialisti

Martialisti arkkityyppi

Essentialistin opas

Essentialist on osa niin kutsuttujen "DPS"-luokkien korin kärkeä. Kaiken kaikkiaan melko miellyttävä pelata, se voi kestää keskimääräistä enemmän vahinkoa.

Nämä kolme vahvuutta tekevät tästä luokasta yhden martialistien arkkityypin halutuimmista (ja rakastetuimmista) lähitaistelu-DPS:istä.

Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (8)

Berserker

Soturin arkkityyppi

Ohjaa sinua Berserker

Ainoa puhtaasti DPS-luokka Warrior-arkkityypistä, Berserker on raaka par excellence, barbaari, tappaja, lyhyesti sanottuna, ymmärrät. Hän pystyy aiheuttamaan valtavia lähitaisteluvaurioita, ja se on yksi perus- ja suosituimmista lähitaistelu-DPS:istä.

Kuten Witch, myös Berserker on yksi niistä luokista, joihin länsimaiset pelaajat pääsevät helposti, koska se muistuttaa vahvasti suosikki-MMO-peliemme Warriorsia. Hyvä valinta aloittelijalle!

Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (9)

Salve säälimätön

Sniper-arkkityyppi

Säälimättömän rakeen opas

Relentless Salvo pystyy aiheuttamaan merkittäviä vahinkoja erittäin pitkillä etäisyyksillä, ja se tarjoaa myös erittäin mielenkiintoisen bonuksen ryhmälleen, jonka avulla se voi aiheuttaa enemmän vahinkoa osumille vihollisille.

Vaikka sen liikkuvuus ei ole yhtä suuri kuin Fusilierilla, Relentless Salvo on edelleen mahtava ja erinomainen alallaan.

Taso B

Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (10)

ampuja

Sniper-arkkityyppi

Gunnerin opas

Tykkimiehellä on vähän paskiainen rooli Lost Arkissa. Pystyy aiheuttamaan erittäin, erittäin raskaita vahinkoja pitkällä matkalla, mutta sillä ei ole liikkuvuutta. Sen liikkuvuus on pienempi kuin muiden Snipereiden, minkä se kompensoi valtavalla DPS:llä.

Juuri tämä toinen kohta pakotti meidät sijoittamaan Gunnerin tasolle B. Vaikka se on erittäin voimakas, jos se on masteroitu täydellisesti, hyviä ampujia on vähän, mikä tekee hänestä niin sanotusti debuffin enemmän kuin mikään muu ryhmälle.

Jos hallitset Gunnerisi, muista, että se kilpailee A-tason ja jopa S:n parhaiden luokkien kanssa. Se vaatii kuitenkin enemmän työtä!

Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (11)

Warlock

Salamurhaajan arkkityyppi

Warlock-opas

The Warlock, ah the Warlock... Erittäin miellyttävä ja virkistävä pelata (ei kovin subjektiivista, myönnämme sen), hän on yksi aloittelijoiden arvostetuimmista luokista.

Siitä huolimatta, vaikka hänellä on kunnollinen liikkuvuus ja keskimääräistä suurempi vahinkovastus demonimuodossa, hänen hyökkäysten lyhyt kantama ja yleisen hyödyn puute (DPS:n lisäksi) tekevät hänestä melko keskiluokan.

Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (12)

henget

Martialisti arkkityyppi

Henkien oppaat

Gunnerin tavoin Spiritistillä on hämmästyttävä DPS, jos onnistut hallitsemaan hänen tekniikansa täydellisesti, erityisesti hänen äärimmäisen kykynsä.

Erittäin eloisa ja miellyttävä pelata Spiritist kilpailee myös Tier A DPS:n kanssa. Hyviä Spiritistejä on kuitenkin vielä vähän, mikä pakottaa meidät sijoittamaan sen vastahakoisesti B-tasolle.

Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (13)

Nyrkkeilijät

Martialisti arkkityyppi

Pugilist-opas

Pugilist on kaiken kaikkiaan hyvä DPS, joka pystyy selviytymään hyväksyttävästä määrästä vaurioita.

Suunnilleen yhtä eloisaa ja sulavaa pelattavuuttaan kuin Spiritistillä, Pugilistilla on ainoa puute, että se on "keskimääräisempi" edunsa vuoksi: se aiheuttaa keskimääräistä vahinkoa, selviää hyväksyttävistä mutta ei valtavista vaurioista ja sillä on hyväksyttävä liikkuvuus.

Juuri tämä "kaikki keinot" asettaa Pugilistin tämän B-tason päätökseen.

Taso C

Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (14)

Sanguelame

Salamurhaajan arkkityyppi

Sanguelamen opas

Vaikka Bloodbladella on erittäin miellyttävä pelattavuus, se tuo vain vähän DPS:ää ryhmäänsä.

Itse asiassa hänen joukkohallintakykynsä ovat vaikuttavia, mutta sen lisäksi hän ei ole kiinnostava, koska hänen aiheuttamansa vahingot ovat hyvin rajallisia.

Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (15)

Elementisti

Martialisti arkkityyppi

Elementalistin opas

Elementist kärsii paljolti samasta ongelmasta kuin Bloodblade, koska se tuo huomattavan määrän bonuksia liittolaisilleen sekä huomattavan kapasiteetin väkijoukon hallintaan, mutta sen DPS on erittäin huono.

Se on tavallaan erittäin kevyt tuki, kun panostaa kaikkeen... tukeen, ilman että se on koskaan täydentänyt tätä pelin puolta, ja se on valitettavaa.

Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (16)

ampuja

Sniper-arkkityyppi

Sniperin opas

Yksinkertaisesti sanottuna Franc-tireur on Fusilièren miesvastine. Miksi se on tasolla C eikä A yhtäkkiä? Yksinkertaisesti siksi, että se tekee kaiken kuten A-tason vastineensa, mutta huonommin ja vaikeammin.

Vähemmän DPS:ää, vähemmän liikkuvuutta ja huomattavasti helpompi pelata kuin Fusilier yleisesti. Näistä syistä se ei ole korkeammalla tässä luokituksessa.

Lost Ark: Tasoluettelomme parhaista luokista pelin julkaisua varten Euroopassa (17)

Lost Ark: Mikä on jokainen Founder's Pack -paketti ja mikä on mielenkiintoisin?

Vaikka Amazon Games Studio tarjoaa yhteensä 4 Founder's Packia Lost Arkin länsimaiselle versiolle, tarjoamme sinulle täydellisen yleiskatsauksen niistä sekä mielipiteemme kannattavimmista kaikista tarpeidesi, mutta myös taloudellisten kykyjesi mukaan. tietenkin!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated: 25/04/2023

Views: 6039

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.