Cheese Escape / Walkthrough (2023)

Tällä sivulla on opas kahden päätteen täyttämiseenJuustopako.

Sisällys

  • 1 Ensimmäinen loppu
  • 2 Salainen loppu

Ensimmäinen lopetus[]

Ensimmäistä loppua varten sinun on kerättävä kaikki 9 juustoa. Tämän jälkeen sokkelon metalliovi aukeaa, jolloin voit paeta ja vastaanottaa ensimmäisen lopetuksen. (Sinun on myös kerättävä vihreät, punaiset ja siniset avaimet tätä pakoa varten).

Juuston 1 sijainti: Mene 2. sisäänkäynnille sokkeloon (kävele heti oven avaamisen jälkeen). Poistu turvalliselta alueelta toisesta ovesta, mene sitten oikealle ja käänny välittömästi vasemmalle. Kävele aulan päähän ja mene oikealle, juusto on salin pöydällä.

Cheese Escape / Walkthrough (1)

Juuston 2 sijainti: Mene sokkeloon 1. turvahuoneen ovesta, kävele oikealle ja käänny ensimmäisestä vasemmalle. Jatka suoraan käytävää pitkin, kunnes voit kääntyä vasemmalle, ja käänny sitten seuraavasta vasemmalle (se on kuin u-käännös seinän ympäri). Jatka käytävää pitkin ja löydät seuraavan juuston. (Jos aloitat juustosta 1, käänny 2. vasemmalle, sitten oikealle, kävele kunnes tulet toiselle oikealle, mene alas tuota käytävää pitkin ja käänny sitten 2 vasemmalle).

Cheese Escape / Walkthrough (2)

Juuston syöttö 3: Tartu vihreään avaimeen myöhempää käyttöä varten ja kävele tikkaita/ristikkoja (jota kutsutaan myöhemmin portaiksi). Käänny oikealle seinän halkeamaan ja juusto on siellä.

Cheese Escape / Walkthrough (3)

Juuston sijainti 4: Poistu huoneesta seinän halkeaman kautta ja kävele loppumatka kivikäytävää pitkin. Pudota reikä ja käänny oikealle ja sitten toiselle oikealle kävelläksesi seinän halkeaman läpi.

Cheese Escape / Walkthrough (4)

Juuston sijainti 5: Poistu pienestä huoneesta ja mene vasemmalle, mene oikealle ja kävele kunnes näet vihreän oven. Käytä vihreää avainta ja astu sisään valkoisen hehkuvan oven sisään. Se teleportaa sinut huoneeseen, jossa on metalliovi ja koodi, syötä koodi 3842. Pääset sitten pimeään käytävään, jossa valot välkkyvät, ei ole hyppyvaroittimia, kävele suoraan kunnes saavutat 5. juustopöydän värillä vaihtolamppu, boombox, bloxy cola ja punainen avain. ÄLÄ OTA VIELÄ JUUSTOA (Kun tartut siihen, sinut teleportoidaan ulos). Kerää ensin bloxy cola merkkiä varten ja hanki sitten avain. Viimeinen asia, johon sinun pitäisi tarttua, on viides juusto.

Cheese Escape / Walkthrough (5)

Juuston sijainti 6: Pudota edessäsi oleva reikä (sinun pitäisi nähdä kaksi puupalkkaa reiän molemmin puolin ja sininen avain toisella puolella, huolehdimme siitä myöhemmin). Mene vasemmalle ja sitten taas vasemmalle, käänny seuraavaan oikeaan, aiot kävellä käytävää pitkin ja käänny vasemmalle ja oikealle, jatka tätä polkua, kunnes saavutat 6. juuston.

Cheese Escape / Walkthrough (6)

Juuston sijainti 7: Mene takaisin tuntemattomaan huoneeseen (huoneeseen, josta sait punaisen avaimen) ja astu sisään hehkuvan valkoiseen oveen. Suorita parkour loppuun ja kerää seitsemäs juusto.

Cheese Escape / Walkthrough (7)

Juuston sijainti 8: Pudota reikä ja mene vasemmalle, sitten oikealle. Mene jälleen oikealle, sitten vasemmalle, jatka ja käänny 2. vasemmalle. Kävele käytävällä ja törmäät punaiseen oveen. Syötä punaisella avaimella ja kerää lauta. Sinun täytyy nyt palata tuntemattomaan huoneeseen (vihreän oven takana) ja poistua siitä, jolloin pääset takaisin sinisen avaimen huoneeseen. Aseta lauta alas ja hanki sininen avain. Käyttääksesi sinistä avainta, sinun täytyy mennä portaita ylös vihreällä avaimella ja päästä huoneeseen kerran pidetty juusto 3. Sininen ovi on tuon kivihuoneen vasemmassa takakulmassa. Juusto on pöydällä seinällä olevan ison vihreän painikkeen vieressä.

Cheese Escape / Walkthrough (8)

Juuston määrä 9: Tätä varten sinun on toimittava nopeasti. Aloita lähtölaskenta napsauttamalla vihreää painiketta ja avaa ovi ja pudota sitten reikä alas. Mene oikealle, sitten oikealle, vasemmalle ja jälleen oikealle. Vasemmallasi pitäisi olla halkeama seinässä. Mene halkeaman läpi ja jatka käytävää pitkin nyt avoimeen käytävään viimeiseen juustoon. Kerää juusto ja odota oven sulkeutumista. Kun ovi sulkeutuu, lattiaan ilmestyy hehkuva valkoinen "ovi". Syötä se ja se vie sinut takaisin sokkelon alkuun.

Cheese Escape / Walkthrough (9)

VIRALLISESTI PAKETTAMINEN JA POISTUMINEN SÖYRITYSTÄ – Mene sokkeloon turvahuoneen uloskäyntiovesta 1 ja mene oikealle, käänny toiselle oikealle ja 3. oikealle. Jatka alas tuota käytävää ja käänny 2. vasemmalle (molemmat vievät sinut samaan paikkaan, mutta toinen on nopeampi). Jatka suoraan ja näet uloskäyntisi.

Cheese Escape / Walkthrough (10)

Salainen loppu[]

Tätä lopetusta varten sinun on täytynyt voittaa ensimmäinen lopetus, saada kaikki avaimet - paitsi punaiset ja siniset - ja lyönyt pomo.

Vaihe 1: Valkoinen avain | Saadaksesi valkoisen avaimen, hanki kaikki 9 juustoa (edellisessä esittelyssä kuvatut paikat) ja poistu uloskäynnin kautta. Tämä avaa oven kudoshuoneeseen, jossa on valkoinen ovi luvulle 2, kaksi timanttilevyllä tukkittua ovea ja valkoinen avain pöydällä. Tämä on 2. helpoin saada.

Vaihe 2: Vihreä avain | SaadaksesiVihreä avain, jätä kudos suoraan suuren oven edessä olevasta raosta ja mene (välittömästi turvavyöhykkeen esteen ohituksen jälkeen): Oikea, Vasen, Vasen, Vasen, Oikea, Oikea. Se on lattialla joidenkin ristikkopalojen ja pöydän vieressä, jossa on juustoa.

Vaihe 3: Vihreä ovi | Kulkeaksesi vihreän oven läpi, kiipeä ristikkopalikoita, mene eteenpäin, kunnes löydät kuopan, jonka alla on lanka, sitten kaatuttuasi alas, mene oikealle ja löydät vihreän oven vasemmalla puolellasi. Pidä vihreää avainta ja avaa se.

Vaihe 4: Tuntematon huone / keltainen avain | Kun astut sisään vihreän oven valkoiseen valoon, sinut lukitaan ensimmäisenä persoonaan ja hidastuu. Siellä on näppäimistö, ja vaikka sen koodi näkyy 4 numerona sekaisin seinällä, se on: 3842. Tämä avaa timanttilevyn oven käytävään ja sitten suureen huoneeseen lampuilla. Kun astut tähän huoneeseen, halaa vasenta seinää, kunnes näet ristikon. Kiipeä siihen, niin näet valkoisen oven. Avaa se valkoisella avaimella ja mene alas saadaksesi keltaisen avaimen pöydälle. Perääntykää alas ristikkoa pitkin ja kiertäkää seinää eteenpäin, niin näet pöydän. Ota kiinniPunainen avain(valinnainen) ja juusto.

Vaihe 4.1:Sininen avain/ Punainen ovi (valinnainen) | Poistu turvavyöhykkeeltä keltaisen oven lähellä olevan raon kautta ja halaa oikeaa seinää. Näet punaisen oven ja sen sisällä on lankku, tartu siihen. Tartuttuasi tähän lankkuun, jatka halaamista oikealle Vihreälle ovelle ja tee Tuntematon huone uudelleen (ei keltaista avainta). Aseta lankku alas raon yli ja tartu siniseen avaimeen.

Vaihe 5: Tuuletusaukot / harmaa sokkelo | Kun tartut juustoon, pudota alas aukkoon, johon olet teleportoitu, käänny ympäri, käänny oikealle ja sitten vasemmalle ja mene turva-alueelle. Mene sen vastakkaiselle puolelle ja avaa keltainen ovi. Tämä johtaa valkoiseen valoon ja tuuletusaukoihin. Tuuletusaukkojen tavoitteena on välttää Grey Maze Rat, joka on identtinenRottamutta neonpunaisilla silmillä ja teleporttaa pelaajat turvavyöhykkeelle samalla kun painat 6 vihreää painiketta muuttaaksesi ne punaisiksi. Harmaan sokkelon luonteesta johtuen on vaikea löytää monia niistä tai kuvailla niiden sijaintia, koska on helppo joutua harhaan jopa opasta seuraamalla. Vasemmalla on kuitenkin 1 painike lähellä syntyä; 1 painike lähellä syntyä, oikealla; 2 painiketta lähellä harmaata näppäintä, oikealla; 1 painike lähellä harmaata näppäintä vasemmalla; ja 1 painike hieman lähempänä harmaata näppäintä kuin spawn, vasemmalla. Oikealla painikkeen välissä on suuri rako lähellä syntyä, kun taas muut 2 ovat seinän tai kahden päässä, kun taas vasemmalla ne ovat suunnilleen saman etäisyyden päässä toisistaan. Kun painat kaikkia 6 painiketta, tartu harmaaseen avaimeen kauimpana keskellä ja joko palaa kutemaan valkoisen valon kautta tai anna Harmaan sokkelorotan "tappaa" sinut.

Vaihe 6: Harmaa huone / kartta | Toista käytävä Green Keylle, kiipeä ristikoille ja avaa Harmaa ovi vasemmalle. Näet alueen kartan, jossa on eritelty uloskäynti, käynnistys, sähköovi, portaat (ristikot) ja "???". Kiipeä kartalle varmistaaksesi, että peli synnyttää "???" sinulle. Näet myös violetin oven kyseisessä huoneessa.

Vaihe 7: Violetti avain | Siirry vihreän avaimen lähellä oleviin ristikkoihin ja siirry: Vasen, Vasen, Vasen, Oikea, Oikea, Vasen ja kosketa "?" seinällä, maalattu punaiseksi. Tämä teleporttaa sinut huoneeseen, jossa on paikallaan oleva rotta ja Purple Key pöydällä, tartu Purppuraavaimeen ja suuntaa vasemmalla olevalle uloskäynnille. Tämä teleporttaa sinut takaisin spawnroomiin,

Vaihe 8: Purppura ovi / ":)" | Palaa Harmaan ovelle ja avaa ovi sen vasemmalla puolella. Mene tähän huoneeseen, paina painiketta ja palaa spawniin nappataksesi kohtauksessa näkyvän punaisen juuston, et enää tarvitse mitään esineitä tämän vaiheen jälkeen.

Vaihe 9: Punainen juusto | Punainen Juusto on esine, jonka syötät Rotalle, jotta se teleportoituu avaruuteen, joka on alennettu painovoima, ja se voidaan hankkia menemällä sisään valkoisen avaimen ja luvun 2 välisestä ovesta. Anna rotan ruokkia sitä, kun pidät siitä kiinni.

Vaihe 10: Space | Avaruus on alhaalla painovoimalla varustettu harrastus, se on suhteellisen helppo päihittää ja tärkein huomio on iso, neonvalkoinen kulku huoneeseen, jossa on 2-suuntainen ikkuna kutemaan. Tämä huone näkyy myös aulan kautta Tuntemattoman huoneen suljetussa ovessa. Voita obby yksinkertaisesti hyppäämällä yhden alustan reunalta toiselle.

Vaihe 11:??? | "???" on spawnin vieressä sijaitseva käytävä/elämys, jossa on kaksi sisäänkäyntiä: käytävä, johon tulet avaruuden jälkeen tai valkoisen avaimen vieressä olevasta ovesta. Tässä on punainen matto ja neljä "valmiina" ympyrää pomoareenalle. Viimeistele tämä alue kävelemällä eteenpäin ympyrään.

Vaihe 12: Pomo | Pomo on rotta, jolla on HP:n skaalaus pelaajien määrällä. Voita se kävelemällä kiiltäviä, suuria juustoviipaleita, kunnes se menettää kaiken HP:n. Sillä on useita hyökkäyksiä, joita ovat: Spin, Cheese Rain, Wedge Spin ja Pound. Pyöritys on tappavin, koska se voidaan välttää vain, jos rotta käyttää toista hyökkäystä, kun sinua jahdataan. Pyöritystä voidaan kutsua myös "kontaktivaurioksi", koska rotta jahtaa sinua koko ajan. Wedge Spin on kolmanneksi tappavin, ja se lähettää juustokiiloja rotan ympärille, aiheuttaa vahinkoa ja kaataa pelaajia. Cheese Rain on vähiten tappava, sillä se on sarja hitaita kiiloja, jotka putoavat maahan, missä seisot. Pound on toiseksi tappavin, rotta hyppää jakamisympyrän aallossa, elleivät pelaajat hyppää sen yli. Voittaaksesi varmista, että sinun ja rotan välissä on riittävä etäisyys, yritä pysyä lähellä max HP:tä rotan pudottamalla sydämet ja törmätä kiiloihin. Kiertäessään roskaposti hyppää hieman nopeammin.

Vaihe 12: Jalusta | Rotan kuoleman jälkeen maasta nousee jalusta, jonka päällä on hehkuva pallo. Syötä hehkuva orb viestiä varten ja suoritat salaisen lopun! Tätä voidaan pitää hyvänä loppuna rotan voittamisena, vaikka rotta on edelleen elossa luvussa 2.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated: 10/09/2023

Views: 6095

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.