8x8 BitLife Prison Escape Guide (kuvilla) - NeuralGamer (2023)

Tämä8×8 BitLife Prison Escapeopas selittää kuinka paeta BitLife-vankilasta.

Jos etsit suoria vastauksia,klikkaa tästä siirtyäksesi suoraan pakooppaaseen kuvineen.

Fantastinen älypuhelinpeliBitLife – Elämäsimulaattorisaa enemmän ja enemmän huomiota joka päivä. BitLifessa on paljon minipelejä, jotka viihdyttävät sinua tuntikausia. Siellä on minipeli, joka haastaa pelaajat pakenemaan jokaisesta BitLifen vankilasta. BitLife yrittää peilata monia tosielämän puolia, joten ei pitäisi olla yllättävää, että tämän kaltaisten rikosten tekeminen joutuu virtuaaliseen vankilaan. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa tällaisessa tilanteessa: joko viettää aikasi vankilassa tai yrittää paeta vankilasta. Jokaisen BitLifea pelanneen pelaajan on oltava tietoinen siitä, kuinka vaikeaa on aluksi paeta vankilasta pelissä, minkä vuoksi monet bitlife-pelaajat ovat olleet viime aikoina huolissaan BitLife Prison Escape -pelaajista. Elämä ei ole helppoa vankilan bitlife-peleissä, etenkään 8 × 8 -ruudukoilla, joita käytetään kaikissa maksimiturvallisissa vankilapakosuunnitelmissa. Niiden ratkaiseminen voi olla erittäin haastavaa, mutta olemme täällä auttamassa uuden pakosuunnitelman kanssa!

Lue myös |Kaikki BitLife-ajotestin vastaukset (merkit)

Turvallisuus vankiloiden asettelut

8x8 BitLife Prison Escape Guide (kuvilla) - NeuralGamer (1)
8x8 BitLife Prison Escape Guide (kuvilla) - NeuralGamer (2)

BitLifen turvavankiloiden asettelu vaihtelee rikoksesi vakavuudesta riippuen, ja ne ovat joka kerta erilaisia ​​vankilakartan asetteluja. Yllättäen pelaajat ovat havainneet, että jopa vähimmäisturvallisista vankiloista on vaikea paeta, puhumattakaan erittäin turvallisista vankiloista, jotka ovat käytännössä mahdottomia. Ei ole epäilystäkään siitä, että tiukasti turvatusta vankilasta on vaikea paeta bittielämässä, mutta on olemassa muutamia tekniikoita ja temppuja, jotka voivat auttaa sinua tekemään sen nopeasti.

Miten vankilasta pakeneminen toimii?

BitLife-pelissä, kun yrität paeta vankilasta, sinut sijoitetaan ruudukkoon, joka näyttää sinun, poliisin ja pimeät vankilan seinät. Ongelmana on, että vartija yrittää ensin edetä vaakatasossa pelin ohjeiden mukaan, joten hän liikkuu kahdesti jokaista tekemääsi liikettä kohti.

Kuinka pakenet 8 × 8 -vankilasta BitLifessa?

BitLifessa on useita turvavankilakarttojen asetteluja. Vähiten vaikeimmilla on 4 × 4 vankilan asettelu pienimmällä turvallisuudella, kun taas vaikeimmilla on 8 × 8 vankilaasetelma, jossa on maksimi turvallisuus. Kartalla sinun on päästävä ovelle ennen kuin vartija vangitsee sinut paetaksesi vankilasta. Sinun täytyy muistaa, että sinun on vangittava vartija vankilan muurien sisään. Jäljellä olevien keski- ja vähimmäisturvallisten vankilakarttojen ei pitäisi aiheuttaa vaikeuksia, jos pystyt onnistuneesti suorittamaan 8×8 maksimiturvallisuuden vankilan minipelin yksin. Tämä johtuu siitä, että poliisi on paljon helpompi loukussa seiniin ja koska sekä upseerin liike että tavoitteesi ovat samat päästä vankilan loppuun.

Erilaiset enimmäisturvallisuusvankilats

Ensinnäkin, muistutus koskien bitlife-tiukkoja enimmäisturvallisuusvankiloita. Maksimiturvallinen vankila noudattaa samoja lakeja kuin vähimmäis- ja keskisuuri. Muista myös, että jokainen seuraavista vankilakartoista näyttää usein olevan käännetty 180 astetta. Tämän seurauksena näyttää olevan yli seitsemän maksimiturvallisuuskarttaa, mutta lähes puolella niistä on olennaisesti käännetty versio alkuperäisestä vankilakartasta.

Keskitason vankilat vs. Max. Turvallisuus vankilat

Miten voi päätyä vankilakartalle maksimissaan? Yleisin tapa on tehdä vakava rikos. Pääasiallinen tapa joutua bitlifen maksimiturvalliseen vankilaan on yrittää lopettaa jonkun toisen elämä tai lopettaa jonkun muun elämä. Rikokset ja vähemmän vakavat rikokset säilytetään vähimmäis- ja keskitason vankiloissa. Joten sinun on tehtävä vakava rikos, jos haluat yrittää paeta maksimiturvallisesta vankilasta.

LUE LISÄÄ |BitLife Prison Escape 6×6 – Escape Prison -opas

Maksimivankilassa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, ja jotkut ovat samanlaisia. Esimerkiksi vankilan mellakkapelit ovat samat kuin muissakin. Samoin vankilatyöt, tuomiovalitukset ja muut asiat. Suurin turvallisuus on kuitenkin paljon vaikeampaa vankilassa olemisen sosiaalisten näkökohtien kannalta. Vähimmäisturvallisessa vankilassa ei ole näkyviä ryhmiä. Keski- ja maksimiryhmiä on lukuisia, joista jotkut ovat paljon absurdimpia kuin toiset.

Onko mahdollista paeta vankilasta BitLife-mellakan aikana?

Mahdollisesti minkä tahansa mellakan jälkimainingeissa pelaajat voivat paeta vankilakartalta. Pelaaja on kuitenkin vaarassa joutua muiden vankien kimppuun, jos he eivät onnistu aloittamaan mellakkaa, koska he voivat tehdä sen vain kerran vuodessa. Näihin vankilahyökkäyksiin osallistuvat pelaajat menettävät terveytensä, ja jos he törmäävät vartijaan, heidät voidaan asettaa syytteeseen. Jos pelaajan havaitaan yrittävän aiheuttaa mellakkaa, hänen tuomiotaan voidaan myös pidentää.

Hän liikkuu ensin vaakatasossa, joten voit mennä oikealle tai vasemmalle, vaikka olisit poliisien ympäröimänä vankilassa. Sen jälkeen, jos hänen yläpuolellaan on seinä, hän voi tarttua sinuun, koska hän menee vain vaakasuoraan. Vaikka tämä ei ole ainoa vaihtoehto, se on yksinkertaisin tapa päästä pois vankilasta BitLifessa. Tämän lähestymistavan ohella tarjoamme jokaiselle kartta-asettelulle myös huijausarkin, joka selittää kaiken selvästi.

Turvallisuus vankilakarttaratkaisut(Turvallisuus vankiloiden asettelu)

Jokaisella vankilalla on erilainen asettelu, ja se on sama myös turvavankiloiden asetteluissa. Tarvitset erilaisia ​​vankilakarttaratkaisuja pakenemiseen, ja autamme sinua siinä!

Escape Bitlife 8×8 Prison Map 1

BitLife 8x8 PRISON ECAPE GUIDE (Kartta 1) | Kuinka paeta 8x8 BitLifessä - NeuralGamer

Escape Bitlife 8×8 Prison Map 2

BitLife 8x8 PRISON ECAPE GUIDE (Kartta 2) | Kuinka paeta 8x8 BitLifessä - NeuralGamer

Escape Bitlife 8×8 Prison Map 3

BitLife 8x8 PRISON ECAPE GUIDE (Kartta 3) | Kuinka paeta 8x8 BitLifessä - NeuralGamer

Escape Bitlife 8×8 Prison Map 4

BitLife 8x8 PRISON ECAPE GUIDE (Kartta 4) | Kuinka paeta 8x8 BitLifessä - NeuralGamer

Escape Bitlife 8×8 vankilakartta 5

BitLife 8x8 PRISON ECAPE GUIDE (Kartta 5) | Kuinka paeta 8x8 BitLifessä - NeuralGamer

Escape Bitlife 8×8 Prison Map 6

httpv://www.youtube.com/watch?v=Gti\u002d\u002dMxz2fM

Escape Bitlife 8×8 Prison Map 7

BitLife 8x8 PRISON ECAPE GUIDE (Kartta 7) | Kuinka paeta 8x8 BitLifessä - NeuralGamer

Escape Bitlife 8×8 Prison Map 8

BitLife 8x8 PRISON ECAPE GUIDE (Kartta 8) | Kuinka paeta 8x8 BitLifessä - NeuralGamer

Mitä ovat BitLife Prison -nauhat?

Voit suorittaa tässä luetellut toimet saadaksesi sekä Jailbird- että Houdini-nauhat. Saat nämä nauhat bittielämässä kuolemasi jälkeen.

  • Jailbird nauha– Tämä on todella yksinkertainen; sinun tarvitsee vain paeta ja mennä vankilaan kolme tai neljä kertaa. Kun olet tehnyt sen, istu vain vankilassasi ja jatka ikääntymistä, kunnes kuolet! Sinun tarvitsee vain täyttää se saadaksesi Jailbird Ribbonin!
  • Houdini nauha– Haluat tulla pidätetyksi useita kertoja ja paeta mahdollisimman pian. 60-vuotiaana voit nousta tasolle tekemättä liikaa. Aloita kotien ryöstäminen, kun olet tehnyt sen saadaksesi kiinni. Sinut pidätetään tämän seurauksena, jolloin sinun pitäisi paeta bitlife vankilasta. Tee tämä pari kertaa vuodessa vanhuudessasi, ja sen pitäisi viedä sinut loppuun ja saada Houdini-nauha!

On myös kaksi vähemmän tärkeää vankilanauhaa, Scandalous Ribbon, jossa sinun on istuttava vankilassa viisi vuotta, ja Wasteful Ribbon, jossa sinun on tuomittava kuolemaan vankilassa. Nämä ovat bitlife vankilanauhat.

Tämä päättää selityksen siitä, kuinka paeta vankilapeliä BitLife-pelissä. Toivomme, että sinulla on nyt kaikki tiedot, joita tarvitset paetaksesi vankilasta bitlifessa ja noustaksesi tasoa. Arvostamme, että luit tämän neuvon Bitlife-vankilasta poistumiseen. Jos haluat pysyä ajan tasalla bitlife-uutisista, kannattaa joskus käydä Twitterissä. Muista, että kun olet ollut vankilassa viisi kertaa, voit liittyä mafiaan ansaitaksesi oikeaa rahaa! Voit myös käydä sivuillamme lisää oppaita varten!

8x8 BitLife Prison Escape Guide (kuvilla) - NeuralGamer (3)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated: 21/09/2023

Views: 5671

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.