7 parasta asuntoautoa kokopäiväiseen asumiseen ja matkustamiseen [2023 luettelo] (2023)

Joten olet vihdoin päättänyt ottaa askeleen jaasua asuntoautossa. Onnittelut! Nyt ei ole enää jäljellä kuin pohtia, mikä näistä "kodeista pyörillä" voisi olla pysyvä kotisi. Onneksi olkoon, olemme täällä auttamassa täydellisessä oppaassamme valinnassaparas matkailuauto kokopäiväiseen asumiseen.

Viimeisen vuosikymmenen aikana sadat ja tuhannet ihmiset ovat luopuneet talostaanelämää avoimella tiellä. Ja miksi eivät tekisi? Vapaus mennä minne haluat, milloin haluat on innostava tunne, jota monet eivät voi vastustaa. Mutta mikä tekee siitäparas matkailuauto kokopäiväiseen asumiseen?

7 parasta asuntoautoa kokopäiväiseen asumiseen ja matkustamiseen [2023 luettelo] (1)

Sisällys

 • Paras asuntoauto kokopäiväiseen asumiseen: 7 parasta nimeä
  • 1. Paras 5. pyörä kokopäiväiseen asumiseen: Keystone Montana
  • 2. Paras matkatraileri kokopäiväiseen asumiseen: Northwood Arctic Fox
  • 3. Paras A-luokan asuntoauto kokopäiväiseen asumiseen: Newmar Dutch Star
  • 4. Paras B-luokan matkailuauto kokopäiväiseen asumiseen: Airstream Interstate
  • 5. Paras C-luokan matkailuauto kokopäiväiseen asumiseen: Thor Four Winds
  • 6. Grand Design Reflection
  • 7. Roadtrek CS Adventurous
 • Usein kysytyt kysymykset matkailuautojen kokoaikaisesta asumisesta
 • Johtopäätös

Paras asuntoauto kokopäiväiseen asumiseen: 7 parasta nimeä

Jos harkitset ostamistaMatkailuauto vakituiseen asumiseen, sinun tulee asettaa etusijalle ominaisuudet ja mukavuudet, jotka tekevät elämästäsi helpompaa.

Jotkut ihmiset eivät ehkä halua suurta asuntoautoa, koska he eivät halua kotinsa tuntuvan liian suurelta tai pelottavalta, kun taas toiset saattavat tarvita paljon säilytystilaa voidakseen elää ilman ajoneuvoaan ympäri vuoden. Mitä tahansa haluatkin, olemme laatineet luettelon niistäparhaat matkailuautot perheen kanssa asumiseenja yksin.

Parhaat asuntoautot kokopäiväiseen asumiseen:

 • Keystone Montana:Paras kokopäiväinen 5. pyörä
 • Northwood Arctic Fox:ParhaatTäysaikainenMatkatraileri
 • Newmar hollantilainen tähti:Paras A-luokan matkailuauto
 • Airstream Interstate:Paras B-luokan matkailuauto
 • Thorin neljä tuulta:Paras C-luokan matkailuauto
 • Suuri suunnittelun heijastus
 • Roadtrek CS Adventurous

1. Paras 5. pyörä kokopäiväiseen asumiseen: Keystone Montana

Tämä kaunis vetopöytäauto sopii täydellisesti kokopäiväiseen asumiseen kaikilla ominaisuuksilla, jotka tekevät elämästä helppoa, mukavaa ja hauskaa! Four Season Living Package päättää vihdoin lämpimien ilmastojen jahtaamisen. Paketti sisältää mukavuudet, kuten AC ja uuni, eristetyt vesilinjat, tyhjennysventtiilit ja paljon muuta, jotka auttavat selviytymään kylmistä vuodenajoista.

Montana-vetopyörä tarjoaa runsaasti säilytystilaa kahdella suurella kaapilla makuuhuoneessa; erillinen suihku- ja wc-huone, jotta sinun ei tarvitse jakaa sitä kumppanisi kanssa; ja suuri keittiö, josta valmistetaan kaikki kotitekoiset ateriasi. Tämä tekee tästä matkailuautosta ehdottomasti parhaan valinnan, kun se tulee löytääparhaat vetopyörät kokopäiväiseen asumiseen.

7 parasta asuntoautoa kokopäiväiseen asumiseen ja matkustamiseen [2023 luettelo] (2)

Valittavana on 23 pohjapiirroksia, mutta valitse 3921FB-suunnitelma, jos etsitparas matkailuauto kokopäiväiseen perheasumiseen. Siinä on valinnainen king-size-vuode ja piilotettava sohva majoitusongelman ratkaisemiseksi. 41-jalkaisessa matkailuautossa on myös takka, teatteriympäristö, iso jääkaappi ja monia muita mukavuuksia.

2. Paras matkatraileri kokopäiväiseen asumiseen: Northwood Arctic Fox

Jos haluat luksusmatkaperävaunun kokopäiväiseen asumiseen, Arctic Fox on täydellinen valinta. Se on varustettu lukuisilla huippuominaisuuksilla, joten se ei koskaan anna sinun kaipaamaan kotiasi. Joustavuus joka säässä tekee siitä ensimmäisen valinnan ympärivuotiseen matkustamiseen.

7 parasta asuntoautoa kokopäiväiseen asumiseen ja matkustamiseen [2023 luettelo] (3)

Matkailuautossa on ympärivuotinen eristys seinille, katolle, kanaville ja muille osille. Se tarkoittaa, että sinun ei koskaan tarvitse huolehtia seuraavan määränpääsi säästä. Olipa kyseessä jääkylmä talvi tai paahtavan kuuma kesä, viivyt mukavasti matkatrailerissa.

Jos valitset 25Y pohjaratkaisun, saat kaksinkertaisen sisäänkäynnin. Päämakuuhuoneeseen on erillinen sisäänkäynti yksityisyyden ja mukavuuden vuoksi. Nautit myös täysikokoisesta pääkylpyhuoneesta ja asuinkeittiöstä. Minikeittiössä on laadukkaat työtasot, ruostumattomat kodinkoneet ja kaikki mukavuudet, joita voit odottaa omassa kodissasi.

Voit ottaa tämän matkaperävaunun mukaan minne haluatkin vahvan ja kestävän rungon sekä kaikkien pyörien iskunvaimentimien ansiosta. Kestääkseen haastavissa olosuhteissa vuodesta toiseen, matkailuautossa on erityinen BackRoad Armor -pinnoite.

(Video) Lapsi soittaa 112

3.Paras A-luokan matkailuauto kokopäiväiseen asumiseen: Newmar hollantilainen tähti

Jos haluat asettua A-luokan matkailuautoon, tämä on täydellinen valinta sinulle. Newmarin Dutch Starissa on alumiinirunko, joka tarjoaa vakaan suojan keveydestä huolimatta. Olipa ulkona kuuma tai kylmä, asuntoauton sisällä pysyminen mukavana ei ole koskaan ongelma veneen lämmön/ilman säätimien ansiosta. Siinä on myös erinomainen ilmanvaihto, joka pitää pahat hajut loitolla.

Newmar Dutch Star onparas matkailuauto pitkäaikaiseen asumiseenylelliseen tyyliin avoimella tiellä. Tämän matkailuautosarjan (2019-2022) uuden vuoden mallit tarjoavat useita kalustevaihtoehtoja, jotka tekevät asuntovaunustasi kodinomaisen. Tässä asuntoautossa on kaikki mitä tarvitset ja paljon muuta aina asuinhuoneen jääkaapista kotiteatteriin, keraamisiin työtasoihin ja kerrossänkyihin!

Dutch Star on täydellinen kaikille, jotka haluavat pienentää kokoa sen viihtyisän ja intiimin tunteen vuoksi. Ainoa haittapuoli on sen hintalappu. Mutta kaikilla tämän matkailuauton ominaisuuksilla se on jokaisen pennin arvoinen!

Lue lisää: Parhaat A-luokan dieselautot

4. Paras B-luokan matkailuauto kokopäiväiseen asumiseen: Airstream Interstate

Voit kuvata Interstatea kahdella sanalla: mukavuus ja ylellisyys. Valitse 24GL Touring Coach -malli, koska se on ollut yksi myydyimmistä B-luokan dieselautoista useiden vuosien ajan.

Interstate sisältää kaikki luksusmatkailuauton mukavuudet, kuten ilmastointi, lämmitys, äänijärjestelmä ja paljon muuta. Kaikki Airstream-mallit ovat neljän vuodenajan asuntoautoja, joten Interstate on epäilemättä parasparas matkailuauto asua ympäri vuoden. Se tarkoittaa, että ne voivat suojata sinua hyvin, olipa ulkona paahtavan kuuma tai jäätävän kylmä.

Mercedes-Benz 3500 Sprinter pakettiauton alustassa sijaitseva perävaunu tarjoaa parhaan turvallisuuden ja suorituskyvyn tiellä. Jokainen sisustuselementti kaarevista kalusteista nahkaisiin istuinpintoihin huokuu ylellisyyttä. Siinä on laajakuvatelevisiot, sähkötoiminen sohva/sänky, ilmastointi, lämmitysjärjestelmä, sähkökäyttöiset näytöt ja monia muita asioita.

Airstreamissa on myös tyylikäs, moderni muotoilu, joka kääntää päät ajaessasi moottoritiellä. Se onparas matkailuauto kokopäiväiseen asumiseenpariskunnille tai pienille perheille, koska siinä on kaksi makuupaikkaa. Voit kuitenkin aina järjestää juhlia, koska istumavaihtoehtoja on 9.

5.Paras C-luokan matkailuauto kokopäiväiseen asumiseen: Thor Four Winds

Thor Four Winds onparas asuntoauto kokoaikaiseen asumiseenjos etsit perheystävällistä traileria. Se on vaikuttava matkailuauto, joka tarjoaa 31 jalkaa asuintilaa. Voit valita 15 pohjaratkaisusta ja kaikki sopivat perheasumiseen, joko pienelle tai suurelle! Jos haluatparas matkailuauto kokopäiväiseen asumiseenylellisillä ominaisuuksilla lisää Premier-paketti malliisi.

Saat king-queen-size-vuoteen pohjaratkaisusta riippuen, mutta jokaisessa mallissa on ohjaamon yläpuolella oleva kerrossänky. MEGA-säilytyslokero ei anna sinun jättää mitään taaksesi.

(Video) Matkalla itseesi retkikunta -ajoneuvolla - kun suunnitelmat muuttuvat rajusti

C-luokan asuntoautossa on tilava kylpyhuone ja hyvin varustettu keittiö. Vaikuttava valikoima mukavuuksia sisältää latauskeskuksen makuuhuoneessa, teatteriistuimet, sohvat ja televisiot. Joissakin malleissa on sähkökäyttöinen patiomarkiisi, jossa on LED-valaistus, jossa on Bluetooth-soundbar, radio ja televisio.

Aiheeseen liittyvä: 10 parasta C-luokan matkailuautoa rahalle

6. Grand Design Reflection

Grand Designin heijastus on yksi niistäparhaat matkailuautot asuaniille, jotka haluavat elää elämää tien päällä. Siinä on vaikuttava luettelo ominaisuuksia, jotka sopivat täydellisesti kokopäiväiseen asumiseen. Siinä on tilava pohjaratkaisu, ja se keskittyy jokasään suunnitteluun.

Hirviömäinen 367BHS-malli 41 jalan asuintilallaan on paras suurelle perheelle. Reflectionin mukana tulee saarekekeittiö, joka on kauniisti suunniteltu antamaan sinulle tarpeeksi tilaa suosikkijälkiruoittesi ruoanlaittoon, siivoamiseen ja leivontaan.

7 parasta asuntoautoa kokopäiväiseen asumiseen ja matkustamiseen [2023 luettelo] (4)

Ulkona oleva 21 jalkaa pitkä markiisi antaa sinulle enemmän ulkotilaa, jossa lapset voivat leikkiä tai grillata ympäri vuoden. Olohuoneen kodikas takka on loistava tapa rentoutua pitkän päivän jälkeen. Tilavassa makuuhuoneessa on kaksi suurta vaatekaappia ja valinnainen king-size-vuode, täysi sohvasänky vieraille tai lapsille.

Onko tämäparas matkailuauto kokopäiväiseen asumiseenkuitenkin? No, jos haluat tehdä siitä pysyvän kodin, lisää malliisi Arctic 4-season -suoja. Siinä on keskuslämmitysjärjestelmä, kehittynyt uuni ja eristetty runko. Tällaisella suojauksella voit leiriytyä missä tahansa – olipa kyseessä autiomaa tai lumen tallaama alue.

7. Roadtrek CS Adventurous

Jos rakastat ulkoilua ja haluat tutustua luontoon, tämä kevyt B-luokan matkailuauto on täydellinen seuraavalle retkeilymatkallesi! Se on myösparas matkailuauto paikallaan asumiseenjos haluat matkustaa yksin tai kumppanisi kanssa. Ei tarvitse huolehtia, jos sinulla on lapsi, sillä siellä on mukavat nukkumapaikat kolmelle hengelle. Voit myös aina isännöidä vieraita, sillä siellä on tilaa kuudelle hengelle.

Asuntovaunussa on EcoTrekin aurinkoakkutekniikka, lattia- ja seinälämmitys, suodatettu makea vesi ja monia muita mukavuuksia. Dieselmoottori on erittäin tehokas ja voi vetää jopa 7000 puntaa, joten voit hinata autoa tai lisäperävaunua tarvittaessa. Tästä on hyötyä ylimääräisten tavaroiden kuljettamiseen, koska pakettiautossa on rajoitetut säilytysmahdollisuudet.

Tyylikäs Roadtrek pakettiauto onparas matkailuauto kokopäiväiseen asumiseenjoka auttaa sinua pysymään mahdollisimman vähän tiellä. Se on kuitenkin joustava, jos haluat lisätä enemmän kuin vähimmäisvaatimus. Joten se on täydellinen kaikille, jotka haluavat pienentää kokoa tinkimättä liikaa olennon mukavuudesta.

Usein kysytyt kysymykset matkailuautojen kokoaikaisesta asumisesta

1. Onko laillista asua asuntoautossa kokopäiväisesti?

Kyllä, matkailuautossa asuminen on laillista, mutta sinun on noudatettava pelin sääntöjä. Paikalliset kunnat vaativat, että rakennat pysyvän asuinpaikan, joten on laitonta asua kokopäiväisesti asuntoautossa, jopa omalla maallasi.

(Video) Rakkaussairauden kautta pakettiautossa - kasvattaja Basti asuu kokopäiväisesti T4:ssä

Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinulla on oltava postiosoite. Kun olet valinnut osavaltion, jossa asut, maksat verot, hankit ajokortin ja postiosoitteen, sinua pidetään laillisena. Noudata myös asuntovaunupuistojen sääntöjä ja jos oleskelet jossain pysyvästi, varmista, että kaikki tarvittavat mukavuudet toimivat kunnolla.

2. Millainen matkailuauto on paras kokopäiväiseen asumiseen?

Kuten edellä mainittiin, matkailuautoja on neljää tyyppiä. Jokaiseen tyyppiin liittyy tiettyjä etuja ja haittoja: Matkaperävaunut/vetoperävaunut ovat erittäin edullisia, mutta sinulla on oltava toinen auto mukana, mutta nämä ovat monien matkailuautojen valinta. C-luokka on henkilökohtainen suosikkini, samoin kuin suurin osa matkailuautojen omistajista.

Se on kuin all-in-one-ajoneuvo, tilava, helppo budjettiisi nähden ja myös halpa ylläpitää. As- ja B-luokat ovat kalliita, mutta vain A-tyypeillä on tarpeeksi tilaa kokopäiväiseen asumiseen (mielestäni). Itse asiassa B-tyypin voi tehokkaasti poistaa kuvasta.

3. Onko kokopäiväinen matkailuauto asuminen sen arvoista?

Kokopäiväiset matkailuautot ovat sen arvoisia monille amerikkalaisille, jotka rakastavat olla vapaana kuin lintu. Loppujen lopuksi, mikä matkailuvaunussa asumisessa on niin toivottavaa? Matkailuautot tarjoavat sekä kuljetuksen että majoituksen, mutta onko se todella sitä? Ehdottomasti ei.

"Tuot talosi mukaasi" jokaiselle matkalle ilman lisähintaa. Ainoa asia, joka estää sinua siirtymästä täyteen matkailuautotilaan, on luultavasti yhteiskunnan näkemykset sinusta ja perheestäsi. Unelmoi isosti ja hanki mitä haluat riippumatta siitä, mitä muut ajattelevat.

4. Mitkä ovat parhaat vinkit täysipäiväiseen matkailuautoon?

Olen valinnut muutamankokopäiväisen matkailuauton asumisen vinkkejäettä sinun tulee huomioida ensisijaisesti:

+"Matkailu on ainoa ostamasi asia, joka tekee sinusta rikkaamman"
+Jousta: Pidä tarpeeksi muokattava aikataulu tehdäksesi matkailuauton elämästäsi viihdyttävämpää ja saat asumiskustannuksia asuntoautossa kokopäiväisesti laskemaan hieman.
+Heitä se pois: Matkailuautotila on hyvin rajallinen, joten yritä löytää jotain muuta pois heitettäviksi, jotta laitokset eivät kasautuisi. Älä kuitenkaan ole kiireinen, vaan haluat vain matkailuautosi mahdollisimman tilavan ja mukavan.
+Asuntoautosi on arvokkain omaisuutesi: Matkailuautosi pitäminen loitolla on mukavaa, mutta se on epärealistista. Pikemminkin, jos ilmenee toimintahäiriöitä, sinun tulee reagoida välittömästi.
+Ole paras kuljettaja mitä voit olla: Tämä on tärkeää, koska se mahdollistaa parhaan kokemuksen tiellä.
+Nauti matkasta: Matkailuautojen asumisen pitäisi olla hauskaa, mutta se on okei, jos sinusta ei tunnu siltä.
+Yritä elää parasta mahdollista elämää: Lähde tien päälle aina kun voit, käy eri maissa vapaa-ajallasi. Ennen kaikkea nauti elämästäsi, koska se on matka, tee mitä haluat, osta mitä haluat.
+ Sinun ei tarvitse olla antelias rahojesi kanssa, vaan elä hetken mielijohteesta.
+ Asuminen asuntoautossa täysipäiväisesti on ajatuksen aihetta, mutta anna seikkailunhaluisen (ja vähän lapsen) osan päättää, haluatko tämän elämän vai et.

(Video) Upea laajennus vain 1 500 eurolla – VW Sharanista tulee minimatkailuauto

5. Mitkä ovat parhaat osavaltiot kokopäiväiseen matkailuautoon?

Oleskeluvaltion valitseminen on varmasti ratkaiseva hetki matkailuautoelämässäsi. Se ei ole koskaan helppoa, kun siihen liittyy laillisia papereita, esimerkkejä ovat ajoneuvojen rekisteröinti ja veroilmoitukset.

Kolme parasta osavaltiota, joissa kokopäiväiset matkustajat voivat asua, ovat Montana, Florida, Etelä-Dakota ja Texas. Nämä osavaltiot ovat tuloverottomia, ja muihin osavaltioihin verrattuna ajoneuvojen lupamaksut ja vuosikatsastusvaatimukset ovat kohtuullisia.

6. Mikä on halvin osavaltio ostaa ja rekisteröidä matkailuauto

Ilman myyntiä, kaupunki- tai lääninveroa, alhaisia ​​rekisteröintimaksuja ja monia muita etuja Montana on ehdottomasti paras osavaltio asuntoauton, matkailuauton tai matkailuperävaunun ostamiseen ja rekisteröimiseen. Sinulla ei edes tarvitse olla pysyvää asuinpaikkaa ostaaksesi ja rekisteröidäksesi ajoneuvoa.

Luo vain LLC rekisteröintiä varten, ja koko menettely maksaa noin 300 dollaria. Voit myös vapauttaa rekisteröintimaksut, kun traileri täyttää 11 vuotta. Tutustu koko luetteloonhalvin osavaltio ostaa matkailuautontässä.

7. Milloin on paras aika vuodesta ostaa matkailuauto?

Saadaksesi parhaat tarjoukset, sinun kannattaa etsiä matkailuautoja sesonkien aikana, jolloin hinta laskee, esimerkiksi:

+ Matkailuautojen messuilla
+ Myyntikauden lopussa
+ Ennen uusien mallien julkaisua
+ Kun polttoaineen hinnat ovat korkeat
+ Syksy tai talvi

Tutustu täydelliseen oppaaseemme osoitteessaparas aika ostaa matkailuautotässä!

(Video) Räikeä muutos – Argentiinalaisesta koulubussista tulee unenomainen asuntoauto

Johtopäätös

Jos etsitparas matkailuauto kokopäiväiseen asumiseen, suosittelemme käyttämään jotakin näistä vaihtoehdoista. Kaikki ne tarjoavat ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät elämästäsi mukavampaa kuin koskaan. Kun olet tarkistanut kaikkien merkintöjen tiedot, sinun pitäisi pystyä tekemään tietoinen päätösmikä matkailuauto on paras kokopäiväiseen asumiseen.

Olipa kyseessä Montana tai Arctic Fox, niille kaikille on yhteistä se, että jokainen malli tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia ja mukavuuksia, jotka on suunniteltu helpottamaan jokapäiväistä elämääsi tien päällä.

Päivitetty viimeksi 29.3.2023

Videos

1. Kuinka opiskella Kanadassa kansainvälisenä opiskelijana ja saada pysyvä asuinpaikka 🎓🇨🇦
(Guía de Viajes con Samuel y Audrey)
2. Illusioned - Miksi todellinen vanlife ei ole sitä, mitä Instagram usein näyttää
(Peace Love and Om)
3. Löytyi vapaus traumaattisen lapsuuden jälkeen – Lian elämä kulkee kokopäiväisesti
(Peace Love and Om)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated: 04/09/2023

Views: 5465

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.